2777
2789
عنوان

خواهر جاری!!

213 بازدید | 7 پست

برای خواهرم یه داستانی پیش اومده، اینا ی هفته بعد ازدواجشون جایی دعوت بودن که خواهر جاری خواهرم بوده و گویا یه طوری برخورد کرده خواهر جاریش که برای خواهرم سوتفاهم پیش اومده فکر کرده خواهرجاریش خواسته اذیتش کنه و مدام خیره به شوهرخواهرم نگاه میکرده و خیلی باهاش گرم میگرفته و به خواهر من چشم غره میرفته خیلی مثل اینکه تو مهمونی به خواهرم سخت میگذره و خواهرم تو مهمونی چیزی بروز نمیده و خیلی محترمانه برخورد میکنه و کسی اصلا متوجه نمیشه تا اینکه خواهرم تصمیم میگیره با خونواده خواهر جاریش ارتباطی نداشته باشه و برای عروسیش هم دعوتشون نمیکنه، برادرشوهر و جاریش مدام اصراااااااار که چیشده و چرا و وووو اینم محترمانه میگه تعداد مهمونا رو نمیخواستیم زیاد کنیم و ... همسرشم موافق بوده اتفاقا که ارتباطی نداشته باشن؛تا خلاصه بعد از ۶ماه شوهر خواهرم به برادرش دلیل رو توضیح میده و بردارشوهره درجا همه چیو ب خانمش میگه و .... الان ی کدورت بزرگ درست شده، میخواستم بدونم به نظر شما چطور میشه برخورد کرد ک روابط اینا خیلی تخت تاثیر قرار نگیره‌....(کلا جاریش و خواهرش اهل دعوا مرافه هستن).

الهی شکرت 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کنن قضیه را کش ندن  

هر چی کمتر با جاری ارتباط داشته باشه ارامشش بیشتره 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
سعی کنن قضیه را کش ندن   هر چی کمتر با جاری ارتباط داشته باشه ارامشش بیشتره

خب کش ندن ینی چی؟!ینی بی احترامیا رو ب رو نیارن؟یا ن بشینن صحبت کنن، چون احتمالش هست دفعه بعدی ک خونه همسرش همو دیدن اصلا حواب سلامش رو ندن بعد خواهر من خیلی انسان محترمیه اصلا اهل سلام نکردن و لج و لجبازی نیست

الهی شکرت 💖