2777
2789
عنوان

همسایه

125 بازدید | 9 پست

شما اگر ۲۴ ساعت باشه رفته باشید خونه جدید بعد یک خانم سن بالا خونه اش کنارتون باشه و سه بار به بهانه های مختلف اومده باشه زنگ شما رو زده باشه و سری آخر تصمیم گرفته باشی در رو باز نکنی ولی دستشو رو از روی زنگ برنداره اونم ساعت ۸ صبح چه برخوردی دارید؟ نگید پیر و تنهاست و گناه داره من قبلا تجربه دارم خونه اولمون یک پیرزن بود دیگه هر روز میاد ساعتها می‌نشست خونه مون نمی‌رفت منم  اصلا اهل دوستی و رفاقت و صمیمیت با همسایه نیستم بعد صاحب خونه هم چند بار گفت به این شخص رو ندین 

حالا بگید چکار کنم ؟ 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑😑😑😑صاحاب خونه قبلیم اینجوری بوووود فرار کردیم از اونجا

من به همسرم گفتم این سری بیاد خیلی رک و راست میگم لطفا دیگه نیاین جلو خونه ما میگه زشته گفتم من میخوام آرامش داشته باشم بعد یک نفر اینجوری اعصاب خورد کنه از صبح سرم درد میکنه 

من باشم دررابازنمیکنم.چون خودمم با همسایه هاارتباط ندارم

میخواستم باز نکنم یک بار زنگ زد محل ندادم بعد دستشو گذاشت رو زنگ پسرم خواب بود گفتم بیدار میشه

میخواستم باز نکنم یک بار زنگ زد محل ندادم بعد دستشو گذاشت رو زنگ پسرم خواب بود گفتم بیدار میشه

اگر کاری داره اشکال نداره گاهی کمکش کنی ولی اگر سریش هست و قراره همش بیاد بشینه کنارت.یه بار که اومد محترمانه بگو حاج خانم من فرصت رفت و امدباهمسایه ندارم

اگر کاری داره اشکال نداره گاهی کمکش کنی ولی اگر سریش هست و قراره همش بیاد بشینه کنارت.یه بار که اومد ...

ما ۲۴ ساعته اومدیم این خونه سه بار اومده خیلی خیلی سریش هست دیگه تجربه دارم ۴۰ ساله ام هست میشناسم آدمها رو