2777
2789

برای پوست در نظر بگیرین حتما حتما وقتی از خواب بیدار میشین بعد از نیم ساعت بایه شوینده مناسب پوستتون بشورید خوب اصلا اصلا از براش استفاده نکنید تجربه منه هم جوش میاره بعد از مدت ها هم نرمی پوست از بین میره نکته بعدی اینکه چه شوینده چه نرم کننده و آبرسان حتما نگاه کنید که فاقد الکل باشه که خشک میکنه پوست 

من سرم ویتامین سی زدم هیچ تاثیری نداشته پچ چشم گذاشتم بازم تاثیری نداشته بجاش یخ غیر مستقیم میزارم واقعا خوبه کرم ضد آفتاب بالم لب که همیشگین

و.....

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

من با اینکه پوست چربی دارم ولی هر بار که حمام طولانی دارم و شیو انجام میدم انقدر پوست خشک دردناک می شه که نگووو دوتا راهکار خوب یا اصلا از صابون استفاده نکنید یا اگر کردین اینجوری شد روغن بچه بزنید حس چربی هم نمیده هم خوشبو هم نرم لطیف میشین

برای مو هم بگم من فعلا دارم از رزماری استفاده میکنم و اینکه جواب هم داده ولی باید قبل استفاده ببینید حساسیت دارین یانه

هر هفته هم ۲ بار روغن آرگان به ته مو میزنم نبود روغن نارگیل برای نرم درخشش مو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

برای لاغری هم بگم ۷۰ درصد رژیم ۲۰ درصد ورزش هم سنگین هم هوازی باید باید باشه برای خانمایی که زایمان انجام دادن برای نتیجه بهتر و سریع تر شکم بند ببنیدن محکم انقدر این کارو بکنید تا عادت بکنید بهش فقط فقط لازمه قند مصنوعی حذف بشه یا خییییلییی کم بشه مثلا ۱۰ روز یکبار مصرف بشه لبنیات پر چرب خیلی چاغ کننده هستند کم تر مصرف بشه میوه هم کمتر بشه چون قندشون جذب بالایی داره سعی کنید از میوه های سبز رنگ استفاده کنید آب بیشتر بخورین برای خراب نشدن پوست دتاکس واتر مصرف کنید....

برنج حذف نشههههه اصلا ریزش شدید میاره فقط باید بدونین که به چه مقدار و چه زمانی مصرفش کنید برنج برای ناهار مصرف بشه خیلی بهتره کلا از ساعت ۵ به بعد کربوهیدرات و قند باید حذف بشه یا خیلی خیلی کم بشه برای شام میتونید یتیم چه بخورین یا غذاهایی توی همین سبک که هم گشنه نباشین هم چربی سوزی کنید کدو سبز واقعا مؤثر هست حتما قارچ بخورین منبع خوبی از پروتئین داره

خوردن پروتئین از صبح تا شب آزاده ولی بدون روغن ویتامین حتما مصرف کنید مثل زینک آهن کلسیم روغن ماهی بعد از شام یا غذای خیلی چرب ویتامین دی حتما ۱۰ روز یک بار مصرف کنید تاثیر خیلی خوبی میذاره هم رو لاغری هم روی پوست

ویتامین سی هم عالیه برای پوست فقط تایم ورزش نخورین