2777
2789

اگه ینفرو دوس داشته باشین و قرار باشه در آینده باهاش ازدواج کنین 

مادرتون و داداشتون باخبر باشه ولی بابا ندونه و نخواین کسی کلا بدونه از قبل باهم دوست بودین 

چی میکنین؟؟؟ چجوری نظرشونو جلب میکنین 

پسره از همه لحاظ درجه یک و عالی باشه و هم سطح خانواده خودتون باشه 

ولیییی تو یه شهر دیگه زندگی کنه و از نظر قومیت و گویش و اینا باهم فرق داشته باشین 

و شک داشته باشین چون داداش و مامانتون خبر داشتن شاید از سر لج مخالفت کنن حتی اگر خیلی پسر خوبی باشه 

چی میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاد خواستگاری .پدرم ومیگم کیس خوبی بزار بیشتر آشنا شیم .مامانا هم راز نگهدارن نترس .خوب تواین دوره زمونه باید قبلا یه زمینه ای برای شناخت باشه .

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
بیاد خواستگاری .پدرم ومیگم کیس خوبی بزار بیشتر آشنا شیم .مامانا هم راز نگهدارن نترس .خوب تواین دوره ...

خیلی از مامانم دلخورم چون راز نگه دار نبود و سریع رازمو گذاشت کف دست داداشم

اما خداییش زیاد مشکلی با این قضیه ندارن ولی من میخوام بهشون ثابت کنم ک چقدر دوسش دارم و با اون خوشبخت میشم و چقدر پسر خوبیه 

چون واقعا عاشقشم و شناخت کامل ازش دارم و حتی شخصیتمون خیلی بهم میخوره با اینکه یه شهر دیگس تروخدا برام دعا کنین من خیلی دوسش دارم🥺

الهی که به خواستت برسی و خوشبخت بشی .به نظر من باباها بیشتر با دل دختراشون کنار میان تا مامانا

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
الهی که به خواستت برسی و خوشبخت بشی .به نظر من باباها بیشتر با دل دختراشون کنار میان تا مامانا

مرسی عزیزممممم اره درست میگییی