2777
2789

هیچکی نمیدونه امروز تولدمه مامانم بابام برادرم 

شوهرم ک ۳ روز پیش نابودم کرد

امروز شدم ۲۴ ساله 

امروز شوهرمو برای همیشه از دلم پرت میکنم بیرون

امروز هرگز فراموش نمیکنم هرگز

۱۴ سالم بود شوهرم دادن میگفتن خونه داره ماشین داره    خیلی زندگی کردم ۹ سال جنگیدم کم اوردم ی دختر ۶ سال با ی پسر ۳ سال دارم 

ب هیچ ارزویی نرسیدم تاحالا استخر نرفتم دلم میخواد برم ببینم چجووریه تاحالا یکی سوپرایزم نکرد خیلی دلم میخواد ببینم چ حسی داره 

تا حالا ی رستوران یا جاهایی شکل رستوران نرفتم خیلی دلم میخواد برم بین مردم بشینم

امروز تا شب بشه و فردا بشه بیاد موندنی ترین روز برام میمونه سخت ترین روز طاقت فرساترین روز 

بچه ها دنیا دار مکافاته هرجور حستون میگه زندگی کنین حسرت نخورین تا میتونین شادباشین 

کاری ک من نتونستم بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک فداتشم💗

غصه نخور

شاید نتونم درکت کنم

ولی زندگیه دیگه

هرکی یه جوره زندگیش.

درسته من ۱ درصد هم از زندگی شما خبر ندارم.ولی امیدوارم به هرچی دوست داری برسی:)))🫀

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

تولدت مبارکک عزیز دلمم 

امیدوارم از این بعد حسرت هیچی رو دلت نمونه تو رویاهات زندگی کنیی ♥♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨