2777
2789
خواهش میکنم...ببین بخدا من هییییچ کلاسی نرفتم.بعضی مباحثو ک مشکل داشتم از این کانالای تلگرامی فیلم د ...

ممنون گلم

چقد خوب رسوندی پس دست خالی🥺

کاش منم بتونم

چندمین کنکورت بوده؟

چند تا منبع تست زدی؟

اگه حوصله داشتی بگو منابعتو❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم چقد خوب رسوندی پس دست خالی🥺 کاش منم بتونم چندمین کنکورت بوده؟ چند تا منبع تست زدی؟ ا ...

کنکور سومم بود

البته قبلیا رو واقعا نمیخوندم امسال جدی خوندم

برای هر درس دو تامنبع داشتم طبق ازمون قلمچی چون مباحث کم کم میرفت جلو هفته اول ی منبع رو تموم میکردم هفته دوم منبع بعدی

دو روز مونده ب ازمون قلمچی هم ازمون مشابه سال قبلشو حل میکردم و تحلیل میکردم پنجشنبه هم عین روز قبل کنکور تورق سری ب درسا میکردم

زیست خیلی سبز/ای کیو

شیمی مبتکران/خیلی سبز

ریاضی مهر و ماه/ای کیو

فیزیک خیلی سبز /نردبام

من از ۲۰ مهر بود ک شروع کردم ب جدی خوندن..ینی تو اگه از الان شروع کنی کللییی هم جلو میفتی

فقط سعی کن خیلی دقیق و مرتب باشی..هر روز ی ساعت مشخص بیدار شو ی ساعت مشخص بخاب تمام برنامت هم دقیق دقیق با تعداد تستا و مبحثی ک خوندی رو توی دفتر برنامه ریزیت بنویس تا ذهنت منظم شه

پشت کنکوری هستی؟

احتمالش خیلی کمه پزشکی ایران انتخابای بیشتری از پزشکی بزن که اگه‌ اولیو نیاری تلاشت حیف نشه

ب غیر ایران شهر های دیگه هم زدم ولی خب میگم اگه ایران بشه خوبا.پیش خانوادمم خوابگاه و اینا نمیرم.انسالم ک اکثر دانشگاها دیگه خوابگاه نمیدن

کنکور سومم بود البته قبلیا رو واقعا نمیخوندم امسال جدی خوندم برای هر درس دو تامنبع داشتم طبق ازمون ...

اهان درسته

نه عزیزم من میرم دوازدهم تازه

دهم و یازدهمو خیلی خراب کردم واسه همین ناامیدم یکم

مشاور مدرسه بم گفت سعی کن فرهنگیان قبول شی🥲

هعی

اون دو سالم واقن مشکل داشتم نخوندم

ولی الانم خیلی عقبم فک کنم از بقیه

این تابستون دهممو خوندم و تست زدم ولی یازدهم نتونستم

خب احتمالش حقیقتا کمه  فکر کنم چون دختری بهت انتقالی بدن نه؟

والا مث اینکه امسال قانون گذاشتن ک انتقالی رو راحت بدن واسه همون خوابگاه و اینا

ولی نمیدونم چقدر راسته...البته کلا انتقالی پزشکی خیییییلی سخته نهایتا ی دو ترم مهمانی بدن

اهان درسته نه عزیزم من میرم دوازدهم تازه دهم و یازدهمو خیلی خراب کردم واسه همین ناامیدم یکم مشاور ...

توی این فرصت مونده از دروس پایه هر حا رو مشکل داری بخون ..کاملا رفع اشکال کن..از اول مهرم دقیق طبق قلمچی پیش برو

اگه همه ی تلاشتو بکنی هیییچ وقت حسرت نمیخوری

گوشی و اینام کلا بزار کنار😅چون  فقط حاشیه اس

کنکور سومم بود البته قبلیا رو واقعا نمیخوندم امسال جدی خوندم برای هر درس دو تامنبع داشتم طبق ازمون ...

سلام عزیزم تاپیکتو داشتم می‌خوندم

گفتم یه سوال بپرسم. ازت

من دانشجوام از شنبه تا سه شنبه دانشگاه میرم

متاهلم هستم 

قصد دارم که کنکور تجربی بدم بعد ۳ سال 

پایم قوی بود و نمراتمم همش بالا بود 

ولی سال کنکور درس نخوندم رتبم زیاد جالب نشد

بنظرت من روزایی که دانشگاه میرم بتونم ۲ ساعت مفید بخونم

و روزایی هم که خونه هستم ۵ ،۶ ساعت بخونم 

امیدی هست بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار تجربی بیارم ؟؟ فرهنگیان و پرستاری مد نظرم هست....

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍