2777
2789

گل کاشتی دختر قبولییییییی دوست من ۵۰ هزار شده با افتخار همه رو پرستاری زد گفت قبول میشم اون وقت تو با ۱۴۰۰ میترسی پزشکی قبول نشی؟قبولی عزیزم 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل کاشتی دختر قبولییییییی دوست من ۵۰ هزار شده با افتخار همه رو پرستاری زد گفت قبول میشم اون وقت تو ب ...

مرسی خیلی خیلی ممنون💚💛❤

برای اینکه تهران قبول شم نگرانم،میگم ای کاش بشه حداقل دانشگاه ایران قبول شم.نرم تو دردسر خوابگاه و رفت و امد چون امسال اکثر دانشگاها هم خوابگاه نمیدن

حتی ایران نمیسال دوم؟ همش الکی میگن افزایش ظرفیت دادن..اومدن از روزانه ها کم کردن گذاشتن رو پردیسا ...

حالا ایشالا ک بشه

آره از روزانه و شهریه کم کردن ب تعهدا اضافه کردن

مرسی خیلی خیلی ممنون💚💛❤ برای اینکه تهران قبول شم نگرانم،میگم ای کاش بشه حداقل دانشگاه ایران قبول ...

برات حمد خوندم عزیزم انشالله بهترین ها نصیبت بشه 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
خیلی درس خوندی؟🥺 معدلت خیلی خوب بود دبیرستان؟ بنظرت نمیشه با معدل ۱۵ اینا پزشکی بیارم🥲🥲🥲

معمولی خوندم روزی ۹ ۱۰ ساعت.ولی با کیفیت خوندم.چون هم درسمو میخوندم هم تفریحمو داشتم تقریبا ۳ هفته ی بار با دوستای کتابخونم میرفتم بیرون ک روحیم عوض شه.

معدلم تقریبا خوب بود  معدل کل دیپلمم  ۱۹/۶۳

چرا نشه...واقعا کنکوری خوندن هیچ ربطی ب معدل مدرسه نداره.اصن ی بحث جداس..فقط باید یاد بگیری تست بزنی و چطور نکات مهم همیشه یادت بمونه

معمولی خوندم روزی ۹ ۱۰ ساعت.ولی با کیفیت خوندم.چون هم درسمو میخوندم هم تفریحمو داشتم تقریبا ۳ هفته ی ...

مرسییی🥺❤️❤️❤️

من یه مشکل دیگم دارم

بنظرت بدون کلاس کنکور و ازمون نمیشه؟

شما شرکت میکردی؟

چقد تست میزدی

ببخشید زیاد سوال میکنم

مرسییی🥺❤️❤️❤️ من یه مشکل دیگم دارم بنظرت بدون کلاس کنکور و ازمون نمیشه؟ شما شرکت میکردی؟ چقد تس ...

خواهش میکنم...ببین بخدا من هییییچ کلاسی نرفتم.بعضی مباحثو ک مشکل داشتم از این کانالای تلگرامی فیلم دانلود

میکردم(بیشتر از ماز) اونا رو میدیدم...مشاورم از بهمن ماه گرفتم.چون سردرگم و بی انگیزه شده بودم

تعداد تستم تقریبا بالا بود ک مهم ترین عامل موفقیته واقعا .میانگین ۲۳۰ ۲۵۰ میزدم

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرسم.💚💛❤

مرسییی🥺❤️❤️❤️ من یه مشکل دیگم دارم بنظرت بدون کلاس کنکور و ازمون نمیشه؟ شما شرکت میکردی؟ چقد تس ...

ولی ازمونآی قلمچی رو میدادم..هرچند ک با این وضع تقلب شدیییید نتایج خییلی خوب نمیاد(در حدی ک من ازمونای جامعم جوری تقلب شدید بود ک میگفتم بالای ۱۶ ۱۷ هزار میام.ولی از اونجایی ک من کلید نمیزدم نتیجه کنکورم بهتر از ازمونای قلمچیم شد) ولی خوبه امادت میکنه برا کنکور و نظم میده ب درس خوندنت