2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب  

فکر کنم اینجا سایت خانمای باردار باشه

جدای از اینکه از بحث بارداری خارج شد.

همچین مسائلی زمانی ک اکثر کاربرا بچه هستن فکر نمیکنم

درست باشه .

ممنون میشم رسیدگی کنید❤️

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
@نی_نی_یار_شب     فکر کنم اینجا سایت خانمای باردار باشه جدای از اینکه از بحث بارداری خا ...

بلخره سایت خانمای بارداره یا مهد کودک؟ بچه ای که تو سایت خانمای باردار تا الان میچرخه بچه نیست دیگه عزیزم

ممنون که دوستانه حرف زدیم. شب خوش

❤️❤️ هر چیزی ممکنه وجود داشته باشه من همیشه اینجور چیزا رو باور میکنم با اینکه خودم ندیدم ولی باور میکنم. انشالله اون دختر هم شما رو ببخشه. شبتون بخیر 

شب بخیر. ممنونم از افکار زیبای شما و استارتر❤😘

همه پیامای شمارو خوندم 

برا من قابل درکه بعضی تجربه ها باعث شدن درک کنم 

ی بار نصف شب تو بیمارستان ک پیش مامانم همراه بودم و شب اولی بود ک اون بخش منتقلش کرده لودن بین خواب و بیداری مامانم دستش و دراز کرد دستم و بگیره و گرفتم  اما دست مامانم نبود کاملا حس کردم دست عزرائیله حس ترس و وحشت داشتم ب زور دستم و کشیدم چن روز بعدش مامانم و از دیت دادم 

همیشه فکر میکنم قرار بوده من بمیرم اما مامانم …

یه دیقه الان یه شمع اتیش روشنن کن جلو اینه بگیر خودتو ببین خودت نیستی یکی دیگس فقط ساعت ۳.۴۰ دیقه ات ...

😑😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*