2777
2789

شب تون بخیر دخترا 

به نظرتون کاغذ دیواری بهتره یا رنگ

هزینه کدومش کمتر می شه

برای دو تا اتاق تقریبا ۱۲ متری و سقف سالن ، نقاش گفت ۱۲ تومن می گیرم. البته رنگ هم با خودش 

خوبه یا زیاد گفته

البته اتاق خواب ها کمد دیواری دارن ،اونها رو هم رنگ می کنه با در و پنجره

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

من رنگ بیشتر دوس دارم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بنظر من کاغذ دیواری خوب تر از رنگه بخصوص برای سالن 

چون رنگ جای لک دست و ترک دیوار و مبل بخوره بهش رنگ میندازه بخاری باشه سیاه میشه ولی کاغذ دیواری هیچ کدوم این اذیتا نداره فقط جای خوب چسب خوب استفاده بشه اگه از طرح های کاغذ دیواری خوشت نیاد ساده پسند باشی کاغذ دیواری هایی هستن که مثل رنگ بی طرح هستند 

امیدوارم کمکم به دردت خورده باشه 

برام دعا کن 

زیاد گفته ما ۶۴ متر خونرو برامون رنگ زد ۱۰ تومن

تازگی ها رنگ کردید؟

رنگ روغن بود یا پلاستیک

این گفت رنگ روغن ۱۲ تومن می گیرم . رنگ پلاستیک ۱۰ تومن

رنگش رو خودتون خریدید؟

حس میکنم کاغذ دیواری خونه کهنه و قدیمی نشون میده مخصوصا اگه طرحش شلوغ و تیره باشه

نه اگه خواستم کاغذ انتخاب کنم رنگ سفید می گیرم با طرح خیلی ریز 

والا بنظر من کاغذ دیواری خوب تر از رنگه بخصوص برای سالن  چون رنگ جای لک دست و ترک دیوار و مبل ...

آره من به خاطر هزینه اش گفتم رنگ می کنیم فکر می کردم رنگ ارزون تر بشه . ولی مثل اینکه از لحاظ قیمت فرق آنچنان ندارن.