سلام ی پسره هست منو دوست داره خیلی هم از نظر اخلاقی خوبه از این نظر هر چی بگم کم گفتم قصدشم ازدواج نه اینکه فقط دوستی و.... ولی من راستش از نظر ظاهری و موقعیت مالی و ... توقعم بیشتره لطفا زود قضاوت نکنید چند مدته اشنا شدیم من هیچ قولی بهش ندادم اصلا ولی اون اصرار داره و اصلا دست بردار نیست هر چی میگم نه میگه من مطمئنم راضی میشی چون عشق من واقعی هست و .. حتی میگه لازم باشه تا هر وقت بگی منتظرت میمونم ولی من واقعا نمیتونم قبول کنم نمیدونم چیکار کنم تا بیخیال من شه هیچ جوره ول بکن نیست راهنمایی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب قیافش معمولی هست حداثل ولی این بنده خدا هیچ جوره ب دل من نیست
این که من میگم خیلیا میگن خوبه
من ولی اصلا به دلم نیستااا چون من از پسر بور از ادل بدم میومد یکمم چشماش سبزع دیگه من از بچگی از چشم سبز متنفرم واقعا اخلاقش به دلم میشینه قیافش اصلا فک میکنم هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم
موندم بخدا
کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡