2777
2789
عنوان

با پسری که دوسم داره چیکار کنم

1047 بازدید | 43 پست

سلام ی پسره هست منو دوست داره خیلی هم از نظر اخلاقی خوبه از این نظر هر چی بگم کم گفتم قصدشم ازدواج نه اینکه فقط دوستی و.... ولی من راستش از نظر ظاهری و موقعیت مالی و ... توقعم بیشتره لطفا زود قضاوت نکنید چند مدته اشنا شدیم من هیچ قولی بهش ندادم اصلا ولی اون اصرار داره و اصلا دست بردار نیست هر چی میگم نه میگه من مطمئنم راضی میشی چون عشق من واقعی هست و .. حتی میگه لازم باشه تا هر وقت بگی منتظرت میمونم ولی من واقعا نمیتونم قبول کنم نمیدونم چیکار کنم تا بیخیال من شه هیچ جوره ول بکن نیست راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه موقهیت پیش اومده واسم که از لحاظ خانوادگی و اخلاق خوبه 

مالی پدرش خوبه خودش نه زیادمعمولیع قیافشم زیاد به دلم نیست ولی اخلاقش خوبه نمیدونم چیکا کنم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

منم دقیقت هنین شرایط و داره 

هر چی سعی کردم محترمانه بگم شرایطمون به هم نمیخوره 

باز بی خیال نمیشه

تهش بلاکش کردم بازم روزی ۲-۳ بار زنگ میزنه 

حتی اومد در خونه در و باز نکردم😕😑😑😑

بلاک کن بره 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
فقط یک کلام  دلشو نشکون من شکوندم بدبخت شدم 🙂 از هر چی مرده بدم اومده

اخه میدونی قصدش ازدواجه من برا ازدواج توقعم بالاتره بخاطر همینم هست تا الان چیزی نگفتم ناراحت شه نمیدونم چیکار کنم به درستی بیخیال شه

منم یه موقهیت پیش اومده واسم که از لحاظ خانوادگی و اخلاق خوبه  مالی پدرش خوبه خودش نه زیادمعمو ...

خب قیافش معمولی هست حداثل ولی این بنده خدا هیچ جوره ب دل من نیست

فقط یک کلام  دلشو نشکون من شکوندم بدبخت شدم 🙂 از هر چی مرده بدم اومده

اخه این دل شکوندنه ؟؟ سر کار که نذاشته 

یا اذیت کنه طرف و یا سواستفاده

خوب وقتی خوشمون نمیاد چرا ادامه بدیم

آشنایی واسه همینه دیگه

منم دقیقت هنین شرایط و داره  هر چی سعی کردم محترمانه بگم شرایطمون به هم نمیخوره  باز بی ...

بلاک کردم رفت بعد ی مدت اومد گفت الان حالت بهتره حرف بزنیم فلان لعنتی انقد خوبه اصلا نیمتونم ناراحتش کنم

بگو من یکی دیگه رو میخام تا ولت کنه

باور نمیکنه بعدم میگه اصلا با یکی دیگ ازدواج کنی من تا اخر عمرم ب هیچکسی نگاه نمیکنم جز تو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بلاک کردم رفت بعد ی مدت اومد گفت الان حالت بهتره حرف بزنیم فلان لعنتی انقد خوبه اصلا نیمتونم ناراحتش ...

منم از پارسال بهش گفتم هی هر چند وقت میاد 

واقعن نمیخواستم ناراحتش کنم چون خیلی پسر خوب و با شخصیتیه

ولی دیگه مجبور شدم 

میومد دم خونه 

خیلی زشت بود جلو همسایه ها 

خب قیافش معمولی هست حداثل ولی این بنده خدا هیچ جوره ب دل من نیست

این که من میگم خیلیا میگن خوبه 

من ولی اصلا به دلم نیستااا چون من از پسر بور از ادل بدم میومد یکمم چشماش سبزع دیگه من از بچگی از چشم سبز متنفرم واقعا اخلاقش به دلم میشینه قیافش اصلا فک میکنم هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم 

موندم بخدا

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡