2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب میکنید شما 🙏🥺🤕

49 بازدید | 5 پست

مدیریت یا روانشناسی یا رشته مناسب واسه یک خانم درنظرتون هست بگید هدفم خوندن زبان بصورت تخصصی و شرکت در دبیری زبان فرهنگیان عست واسه اینکه از همسن هام عقب نمونم و یک پلن دوم داشته باشه درصورت نرسیدن به اولی وارد دانشگاه ازاد یه رشته میخام بشم 

منتهی نمیدونم چی خوبه 😔

کیپ کالم عزیزم.روانشناسی رشته ی عالیه ولی اکثرا راه دور و درازی داره.با مدیریت ها میتونی ازمون بانک و شرکت ها ،شرکت کنی‌.رشته ی علوم تربیتی(آزاد) هم بازار کارش منتهی میشه به آموزش و پرورش اگه دوست داری❤

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"
کیپ کالم عزیزم.روانشناسی رشته ی عالیه ولی اکثرا راه دور و درازی داره.با مدیریت ها میتونی ازمون بانک ...

عزیزم میدونم اینارو ولی خب نمیتونم یه انتخاب واحد کنم 🤕😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقت چیه؟

گفتم که هدفم دبیری زبان فرهنگیانه که واسش تخصصی زبان مطالعه میکنم 

اگه به اون نتونم برسم انتخاب بعدیم که واسش ازاد ثبت نام دارم میکنم میخام یه ویز خوب و منطقی باشه که بشه موفق شد باهاش 😔

گفتم که هدفم دبیری زبان فرهنگیانه که واسش تخصصی زبان مطالعه میکنم  اگه به اون نتونم برسم انتخا ...

بنظر من مدیریت ها بازار کار بهتری دارن.ولی علاقه خودت هم دخیله.برای موفقیت واقعا باید با عشق تلاش کنی❤

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"