2777
2789

سلام عزیزان 

تو تایپیک های قبلی گفتم ک یه خاستگار سمج دارم ک مدام یکسال می‌یاد و من جواب منفی میدم.من ب مدت دوهفته باهاش درارتباط بودم و ازش خوشم اومد ولی مادرم خیلی مخالف بود و کاملا حق با مادرم بود ک من بهم زدم و کات کردیم.اگر باهاش ازدواج میکردم منجر ب طلاق میشد.من قبلا یه بار تو عقد جدا شدم و باکره نیستم حالا این خاستگارم هی متن پروفایل میذاره و حرف های رکیک بهم میزنه آبرومو برده .نوشته ک تو بی ذاتی و لاشی هستی اگه آدم درستی بودی خودتو تو عقد لو نمیدادی و دختر نیستی و ...😭😭😭

خوبه باکره نیستی ک آنقدر نازوادا داری.نوشته شوهر سابقت حق داشت ک ولت کرده و مثل اشغال پرتت کرده یه طرف و تمام استفاده هاشو ازت کرده😭😭😭😭..درحالی ک من خودم درخواست طلاق دادم‌.بخدا ابرو واسم نمونده حالا میخام ببینم ک بردن ابرو تاوان داره؟

بخدا حالم خیلی بده اگ تاوان دیدین تعریف کنید ببخشید طولانی شد

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خدا چقد دوستت داشته که این روش برات رو شده ! آره عزیزم دنیا دار مکافاته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرس و جو کن ببین از این عقده ای کجا مباید بری شکایت کن مطلبارو اسکرین بگیر برو اعاده حیثیت کن 

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

یعنی کسی که پروفایلش رو ببینه می‌فهمه که منظور شمایید؟ اسمی ازتون برده؟ اگه نه که فقط شخصیت خودشو نشون داده و آبروی خودشو برده. در هر صورت آبروی خودشو برده، حالا چه آبروی شما رو هم برده باشه چه نه.

تاوان هم ... مورد یادم نمیاد، ولی حتما داره.

خدا چقد دوستت داشته که این روش برات رو شده ! آره عزیزم دنیا دار مکافاته

منو نفرین کردن هم خودش و هم مادرش میگفتن ک اگ نمیخواستی چرا حرف زدی باپسرم.بخدا پسره همش زنگ میزد و اینکه من بهش علاقه مند شدم ولی کم کم فهمیدم ک ب درد نمیخوره من قصدم ازدواج بود.بنظرتون نفرینشون منو میگیره؟؟؟ توروخدا واسه آبروم دعا کنید 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یعنی کسی که پروفایلش رو ببینه می‌فهمه که منظور شمایید؟ اسمی ازتون برده؟ اگه نه که فقط شخصیت خودشو نش ...

نوشته خانم...اول اسممو ب انگلیسی نوشته آره فامیل ها مون میدونن ک قرار بوده ازدواج کنیم 

منو نفرین کردن هم خودش و هم مادرش میگفتن ک اگ نمیخواستی چرا حرف زدی باپسرم.بخدا پسره همش زنگ میزد و ...

نه بابا... چی چیو بگیره.

خداروشکرررررر باهاش ازدواج نکردی. 

اونا میدونن هیچ آدم حسابی باهاشون ازدواج نمیکنه برای همین نفرین میکنن 

ازش شکایت کن ...چقدر بی ناموسه...

نمیخام خانوادم بفهمن خب 

راستش بخاطر ازدواج قبلیم خیلی اذیت شدن و تو محل واسم خیلی بد میشه 

نمیخام خانوادم بفهمن خب  راستش بخاطر ازدواج قبلیم خیلی اذیت شدن و تو محل واسم خیلی بد میشه&nbs ...

اه..اعصابم خورد شد 

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
پرس و جو کن ببین از این عقده ای کجا مباید بری شکایت کن مطلبارو اسکرین بگیر برو اعاده حیثیت کن 

خب عزیزم نمیخامدکسی بفهمه واسه خودمم بد میشه تو محل 

بیشتر ب فکر پدرمادرمم هستم خیلی اذیت شدن بابت این موضوع