2777
2789
عنوان

دوست پسرم میگه چرا قهر نمی‌کنی؟

282 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

۲۰سالمه برای اولین بار با یه آقا پسری وارد رابطه شدم 

این آقا پنج روز قبل بهم گفت چند روز بهم فرصت بده تنها باشم هم برای من خوبه هم برای تو این تنهاییو لازم دارم بهش گفتم منظورت اینه کات کنیم میگفت نه کات نمیکنیم فقط ۵_۶روز فرصت میخوام که تنها باشم بعد از این مدت اگه جوابمم ندی برگشتم میام پیشت(تو شهر دیگه دانشجواند) حتما میبینمت منم گفتم باشه منتظرت میمونم 

الان اومده میگه چرا دعوام نکردی چرا ساکت بودی 

تو میترسی دعوا کنی من دوست ندارم همیشه آرام و ساکت باشی 

درحالی که منم اگه لازم باشه جروبحث کیکنم باهاش ولی تا  الان چیزی نبوده بخاطرش دعوا کنم 

واقعا نمیدونم این پسر چش شده چرا اینجوری میکنه 

میشه لطفاً راهنماییم کنید

دنبال بهونس کات کنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از نیازهای مردان ناز خریدنه. تو قهر های ملایم این نیاز برآورده میشه. یه کم قهر با ناز داشته با ...

خودشم همینو میگه 

میگه دوست دارم بعضی وقتا نارحت شی ناز کنی بیام نازتو بکشم

خودشم همینو میگه  میگه دوست دارم بعضی وقتا نارحت شی ناز کنی بیام نازتو بکشم

کلا زنایی که قهر نمی کنند در زندگی زناشویی هم متاسفانه شکست می خورند و شریک زندگیشون از زندگی با اونا رضایت ندارند