صبارحمتی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 117 عنوان خیلی دلم میخواد کیک خامه ای درست کنم. چطوری یاد بگیرم .آخه تا حالا با خامه قنادی کار نکردم 467 بازدید | 23 پست آرزومه برای تولد همسرم یه کیک شیک درست کنم. از کجا میشه یاد گرفت.خانمهای هنرمندی که کیک میپزین لطفا راهنمایی کنید 1402/06/06 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hpsd عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 800 خیلی سخت نیست نگران نباش خامه آماده بخر برا بار اول بعد با لیسک یا کاردک راحت میتونی رو سطح کیک مرتبش کنیاگه ماسوره و قیف هم داره بهتر نداری میتونی بریزی تو ی پلاستیک و پایینشو قیچی کنی من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
صبارحمتی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 117 به نظر شما همون کیک وانیلی سه تخم مرغی ذرست کنم بعد خامه قنادی از بیرون بگیرم میشه یه چیز آبروداری دربیاد
ملانیا۹۳ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2971 من اولین بار از روی کلیپ رولت خامه ای درست کردم خیلی خوب شد.
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3295 به نظر شما همون کیک وانیلی سه تخم مرغی ذرست کنم بعد خامه قنادی از بیرون بگیرم میشه یه چیز آبروداری&n ... خیر نمیشه ،باید کیک اسفنجی یا شیفون بپزی تا تولد همسرت کیک اسفنجی بپز تمرین کن بعدم خامه کشی کن قلقش دستت بیاد ،بعدش بپز برا تولد
صبارحمتی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 117 خیلی سخت نیست نگران نباش خامه آماده بخر برا بار اول بعد با لیسک یا کاردک راحت میتونی رو سطح ک ... ممنون از راهنماییتون. به نظرتون قیف و ماسوره چی بخرم که کاربردی باشه برام بتونم شکل گل دربیارم روش.یکی هم اینکه خامه قنادی سفید بگیرم یا رنگی هم میگیرند برای تزیین
hpsd عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 800 ممنون از راهنماییتون. به نظرتون قیف و ماسوره چی بخرم که کاربردی باشه برام بتونم شکل گل دربیارم روش. ... ♥️♥️ قیف که ی قیف معمولی بخر ماسوره هم ببین چی به کارت میاد مدل ستاره ای یا گلش هم پر کاربرده قشنگم هست خامه قنادی سفید بگیر خواستی رنگ غذا بزن توش ♥️ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3295 ممنون از راهنماییتون. به نظرتون قیف و ماسوره چی بخرم که کاربردی باشه برام بتونم شکل گل دربیارم روش. ... خامه مینارین سبز میهنهمه سفیدن خودت باید رنگ کنی عزیزم ب همین راحتی نیست درست کردنش من بعد چندین کیک تولد و خامه کشی تازه قلق فرم دهی خامه دستم اومده
صبارحمتی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 117 خیر نمیشه ،باید کیک اسفنجی یا شیفون بپزی تا تولد همسرت کیک اسفنجی بپز تمرین کن بعدم خام ... ممنون پس برم از برنامه پاپیون کیک شیفون یاد بگیرم
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3295 ♥️♥️ قیف که ی قیف معمولی بخر ماسوره هم ببین چی به کارت میاد مدل ستاره ای یا گلش هم پر کاربرده قشنگم ... رنگ غذا😐
hpsd عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 800 رنگ غذا😐 اره دیگه اصلش هم همینه😂 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3295 ممنون پس برم از برنامه پاپیون کیک شیفون یاد بگیرم اسفنجی بهتره برا خامه کشیقالبت چنده.؟
صبارحمتی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 117 خامه مینارین سبز میهن همه سفیدن خودت باید رنگ کنی عزیزم ب همین راحتی نیست درست کردنش ... شما خامه رو خودتون فرم میدین یا از قنادی آماده شو میخرین
hpsd عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 800 😁رنگ ژله ای خوراکی اره همون 😂 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂