2777
2789
عنوان

کیا کوکتل پا استفاده میکنن بیاین؟

3387 بازدید | 22 پست

پس چرا برای من کف نکرد؟⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

چند دقیقه پامو بذارم بمونه ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

آب گرم و نمک دریا و چند قطره روغن نارگیل بزن از همه چی بهتره،یک ربع کافیه

در ضمن کف خاصی نمیکنه اون جوشش اولیه‌ش بخاطر جوش شیرینه حالا تو کوکتل شما احتمالا کمتر بوده یا از زمان درست کردنش خیلی گذشته بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب گرم و نمک دریا و چند قطره روغن نارگیل بزن از همه چی بهتره،یک ربع کافیه

یعنی عین همین درست کنم پامو بذارم داخلش 

یا نه ماساژ بدم با روغن نارگیل 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیست دیقه  خب اشکال نداره کف نکنه

اخه تو اپارت دیدم چه کفی کرده بود😅😅😅

آب گرم و نمک دریا و چند قطره روغن نارگیل بزن از همه چی بهتره،یک ربع کافیه در ضمن کف خاصی نمیکنه اون ...

من سوهان پا ندارم اشکال نداره این ترکیبات رو با سنگ پا انجام بدم؟

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻
آب گرم و نمک دریا و چند قطره روغن نارگیل بزن از همه چی بهتره،یک ربع کافیه در ضمن کف خاصی نمیکنه اون ...

گلی برا دست چی خوبه کنار ناخنام هم سیاه شده هم خشک شده و زبر

نه مثل همین همه رو بریز تو لگن پاهاتون بذار داخلش 

اهان باشه مرسی عزیزم 

از کجا باید خرید؟قیمتش؟

از لوازم آرایشی 

من دونه ۱۲ خریدم