2777
2789
عنوان

آقا هستم :: آیا با این شرایط کنار همسرتون میمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4881 بازدید | 187 پست

پس اون زمان که سر سفره عقد عاقد میگه در تمام مراحل زندگی سختی و اسونی و خوشی و ناراحتی ایا کنار هم میمونین چه زن چه مرد هردو بله میگن برای چی الکی بله میگن وقتی طاقت سختی رو ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۹ درصد کسایی ک گفتین میمونم همش دروغه آواز دهل از دور خوشه وقتی روزی ده بار لگن گذاشتین اونوقت میفه ...

نه به نظرم حرفتون کامل درست نیست اما بیراه هم نمیگید

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

دیگه الان مثل گذشته نیست زنا بسوزن بسازن ۹۰ درصدشون یه مقداری تحمل میکنن بعد میرن دنبال زندگی خودشون.فقط وقتی توی شرایط باشی میتونی نظر بدی.همین الان اگه بتونن از مرد معتاد و بیمار روحی طلاق میگیرن .یه چیزی هم بگم رفتار اون شخص قبل از بیماریش هم خیلی مهمه بعضیا احساس دین میکنن و قبول میکنن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

پرستار براش می گیرم و کنارش می مونم ولی در عمل سخته،،به حرف راحته.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

میمونم

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

مجردم

اگه ادم درستی باشه و  باهاش خوشبخت بودم و دوستش میداشتم اره میمونم درغیر این صورت خیر

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

گفتنش اسونه الان همه میاند میگند اره وفادار می مونیم ولی در عمل خیلی سخته مدت طولانی ویا این که تا اخر عمر ،واقعا سخته ،خدا برای هیشکی نیاره ،همین جا دستان مهربان خانم های جانباز رو می بوسم اونایی که با وجود تمام این سختی ها هنوز در کنار جانبازامون هستند وبهشون خدمت می کنند .

اره ولی شما اقایون 99 درصدتون تو این موقعیت فوری طلاق میدین تجدید فراش میکنید. 

۹۹ درصد!!!!! حداقل یه چند درصد تخفیف بدید. ظالمانه هست. نمیگم مردا فرشته هستن اما حداقل مینوشتید ۸۵ درصد یا ۹۰ درصد

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!