2777
2789

سلام 20 روزه زایمان کردم 

احساس میکنم همسرم دیگه مثل قبل دوستم نداره

حس میکنم بچه جای منو گرفته و همسرم مثل قبلا دوستم نداره 

نمیدونم حساس شدم یا واقعا اینجوریه

کسی تجربه اینجوری شدن داره؟؟؟

چکار کردید؟؟

عزیزم بابا ها یه مدت تازگی داره براشون کم کم عادت میکنی نگران نباش هر کی جای خودشو داره

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم بابا ها یه مدت تازگی داره براشون کم کم عادت میکنی نگران نباش هر کی جای خودشو داره

خیلی ناراحتم از این موضوع

خدا کنه واقعا تازگی داشته باشه 

چون من واقعا دوستش دارم و عاشقشم 

دلم میخاد اونم مثل زمان بارداری و قبل از بارداری همونجوری عاشقم باشه و بهم خیلی زیاد توجه کنه 

حس میکنم محبتش نصف شده بین منو بچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتم از این موضوع خدا کنه واقعا تازگی داشته باشه  چون من واقعا دوستش دارم و عاشقشم&nb ...

ن عزیزم منم واقعا عاشق شوهرمم از وقتی بچه ها بدنیا اومدن بیشتر با بچه هاس نگران نباش اتفاقا مردا وقتی خانمشون واسش بچه میاره بیشتر بهش علاقمند میشن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد