2777
2789
عنوان

نیتی که پارسال ۱۳ صفر کردی

249 بازدید | 36 پست

الان برآورده شده؟

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

13 صفر کیع هستش؟

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نیت ازدواج چی بخرم بنظرتون

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
نیتم بارداری بود  خارج رحمی شدم 😁 امسالم میخوام بگیرم

انشاالله که تا سال آینده برآورده میشه🤍

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر
برای نیت ازدواج چی بخرم بنظرتون

گل یا یه حلقه بدل

۱۳ صفر نیت کنی برآورده میشه؟

باید نیت کنی و بری یچیز بخری 

من نیت برای زندگیم کردم زندگیم جهنم بود رفتم حتی یکفش خربدم🙂از اون زندگی و جهنم طلاق گرفتم و الان خداروهررررروز شکر میکنم ک ازاون ادمای سمی و جهنمشون راخت شدم🙂و الان بایک ادم خیلی مهربون و خوب ازدواج کردم😍🤓

امسالم میخام نیت کنم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠