2777
2789
عنوان

کارت به کارت بانک صادرات قطعه؟

215 بازدید | 20 پست

از ظهر با هر اپی میخوام جابجا کنم هی میگه درخواست شما با خطا مواجه شد، از بانک مبدا امکان‌پذیر نمیباشد فلان. مشکل صادرات یا اپ‌هاست یا از سمت منه؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک ها دیدم پیامتو راجب ایدز میخواستم ازت مشورت بگیرم من بهم تاریخ یکم تجاوز شد اونم توسط یه دندانپزشک بی ناموس فرداش که دو شهریور باشه رفتم دارو گرفتم از مرکز بیماری های رفتاری ترشحات داخل ریخته نشد سرشار از استرسم به طرف گفتم برو ازمایش بده گفت نمیرم دو ماه پیش رفتم و مشکلی ندارم ولی من باور ندارم و هنوز دارم قرص هارو میخورم ولی میترسم کبدم داغون شه میشه از همسرت بپرسی که عوارض قرص ها چیه اسم قرص ها کوبایوویر ۳۰۰ /۱۵۰.   و دالوتگرایور

حالم خوب نیست زیاد نمیدونم عوارض قرصه یا استرس و ناراحتی ام چون خیلی استرس داشتم البته الان بهترم چون زمان گذشت و گفتن که حتی اگه طرف اچ ای وی هم باشه درصد انتقالش کمه ولی خب بهرحال من اون شخص و نمیشناسم البته بهش الکی گفتم من نثبت بودم وحشت کرد و خیلی ترسید 

ترخدا بگو قرص هارو بخورم یا نه شکایت هم نمیتونم بکنم شوهر دارم قرص ها باعث میشه ارامش بگیرم که مثبت نمیشم از طرفی هم میگم نکنه بدنم ضعیف شه و بعدا راحتتر از ادم های عادی اچ ای وی بگیرم 

یا اینکه این قرص ها باعث سرطان نمیشه یا از کار افتادن کبد؛؟

عزیزم خیلی معذرت میخوام که دیر دیدم. اگه هنوز دو دلی بخوری یا نه، قرص‌ها برای یک دوره که مرکز مشاوره میده بهت هیچ مشکلی نداره و هیچ بلایی سر بدنت نمیاره، فقط از ابتلا جلوگیری میکنه. به همون مدت زمانی که متخصص اون‌جا بهت گفت حتما مصرف کن و بعد برو آزمایش بده خیالت راحت بشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عزیزم خیلی معذرت میخوام که دیر دیدم. اگه هنوز دو دلی بخوری یا نه، قر ص‌ها برای یک دوره که مرکز مشاور ...

ممنونم عزیزم اره خیلی اذیتم میکنه استرس گرفتم الان روز دوازدهمه و امروز اون شخص راضی کردم ازمایش بده و جوابش هیجدهم اماده میشه اگه منفی بود ادامه ندم قرص هارو

اگه ازمایشش منفی باشه ادامه ندم دیگه ؟ قرص ها همش حالمو بد میکنه 

این رو با دکتری که رفتی پیشش تو مرکز مشاوره مشورت کن عزیزم، تاجایی که من میدونم میتونی دیگه ادامه ندی ولی اصلا اصلا به حرف من اکتفا نکن و حتما مشورت کن باهاش، که حتی خدایی نکرده احتمال یک در هزار خطا هم نباشه چون دیگه سرماخوردگی و آنفولانزا و عفونت ادراری نیست که مشکلی نباشه. مخصوصا اگر به صداقت طرفت اطمینان نداری. متاسفانه عوارض جانبیش خیلی اذیت میکنه میفهمم چی میگی، ولی خب بهتر از دور از جون زبونم لال اچ‌آی‌ویه قطعا.

این رو با دکتری که رفتی پیشش تو مرکز مشاوره مشورت کن عزیزم، تاجایی که من میدونم میتونی دیگه ادامه ند ...

عزیزم دیگه عکس از ارمایش میفرسته از فیشش عکس داد با اسم و مدرک برای جوابش هم عکسشو میده

این رو با دکتری که رفتی پیشش تو مرکز مشاوره مشورت کن عزیزم، تاجایی که من میدونم میتونی دیگه ادامه ند ...

واقعا عوارضش وحشتناکه همش حالم بده خسته شدم جواب منفی باشه ادامه نمیدم اونجا مشاور گفت تصمیم با خودته من نه میگم بخور نه نخور به عهده خودت میزارم ولی خب عقل ام میگه منفی بود نیاز نیست چون طرف معتاد تزریقی نیست که دکتر بوده و سن دار و وقت نداره با زن های خراب بگرده 

گفت تا سه ماه قبلش مشخص نمیشه ولی بیشتر سایت ها زدن که ازمایش خون تا یه ماه مشخص میکنه از این یه ماه هم دوازده روزش گذشته میمونه نصف یه ماه که خیلی احتمالش صفره