2777
2789
من مارك ليوا خريدم هر دوبار،خيييلي ازش راضي ام قيمتشم نسبت به بقيه ي ماركا خيلي مناسب تره ده سالم ...

امروز رفتم داروخونه فروشنده برگشت گفت من تایید نمیکنم منم دودل شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مارك ليوا خريدم هر دوبار،خيييلي ازش راضي ام قيمتشم نسبت به بقيه ي ماركا خيلي مناسب تره ده سالم ...

از کجا خریدین؟ سایزشو چه جوری تشخیص بدیم

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

ببخشید عزیزم چه جوری سایزشو تعیین میکنید چون میخوام اینترنتی بخرم و بعد هیشکدوم از اطرافیانمم تا حالا استفاده نکرده تجربه ای ندارم

از کجا میخرین داروخونه ها دارن؟؟قیمت؟؟واقعا از‌پد بهتره واینکه ببخشد داهلتون گیر نمیکنه واینکه دختره ...

قیمتش گرونه از ۳۰۰ شروع میشع و اینکه دخترا نمیتونن

عزیزم تاپیک منو بخونید  

بجواب یسری از سوالاتون میرسید 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

من مارک اندیا گرفتم،  اینترنتی داروخونه هم نرفتم،  و بشدت راضی هستم کاش زودتر میگرفتم اون موقع که لباسام کثیف میشد یا اون موقع که نزدیک پریودی هر جا میرفتم نوار بهداشتی تو کیفم بود یا خیلی درد سرهای دیگه راحت شدم

عزیزم تاپیک منو بخونید   بجواب یسری از سوالاتون میرسید

مرسی عزیزم کامل خوندم من یه زایمان طبیعی داشتم.میشه بفرمایید چه جوری خریدید؟اخه من چندتا داروخونه توشهرمونه رفتم نداشتن متاسفانه

مرسی عزیزم کامل خوندم من یه زایمان طبیعی داشتم.میشه بفرمایید چه جوری خریدید؟اخه من چندتا داروخونه تو ...

گلم من تو گوگل نمایندگیای  لیوا کاپ رو  تو شهرم سرچ کردم 

داروخانه هایی که داشتنو برام اورد 

برای انتخاب سایز هم وارد سایت لیوا کاپ بشید فیلمای اموزشیش هست و اینکه از دی. جی .کالا خریداری کنید سایت مطمئنی هیت

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!