2777
2789

جیگرا .......شما دندونپزشک عاااااالی که.با بیمه تکمیلی همکاری کنه رو میشناسبد ؟؟؟؟؟   دندونم برام مهمه ..سرچ کردم ...دردیس ....وکلیتیک کاج ...نمیدونم کدوم واااقعا خوبخ ...

4 تا دندون جلوی فک بالام نزدیک عصبه ...نمیتونم بر هرکی بسپرمشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک کاج سعادت آباد رو میگی؟ کجا میخوای بری خب من خودم تو فاز یک اندیشه میرم خیلی خوبه هم قیمتاش ه ...

اره جیگر اتفاقا منم اندیشم.😍😍😍😍🌹.....اینجا که شما میری بیمه البرز قبول میکنه ؟

[QUOTE=307673302]اره جیگر اتفاقا منم اندیشم.😍😍😍😍🌹.....اینجا که شما میری بیمه البرز قبول میکنه ؟[/Qموادی که استفاده کرده نریخته ؟؟....دندون جلوییم و میترسم.بسپرم به کسی 😯💙💙💙🌹🌹

اره جیگر اتفاقا منم اندیشم.😍😍😍😍🌹.....اینجا که شما میری بیمه البرز قبول میکنه ؟

فکر کنم بیمه قبول کنن ولی نمیدونم باز میخوای زنگ بزن بپرس 

فاز یک اندیشه بین خیابون هفتم و هشتم شرقی 

دکتر ابولفضل احمدیه کلینیک روشا بزن گوگل میاره یه زنگ بزن بپرس 

[QUOTE=307673302]اره جیگر اتفاقا منم اندیشم.😍😍😍😍🌹.....اینجا که شما میری بیمه البرز قبول میکنه ؟ ...

من خودمم دندونای جلوییم رو دادم اولین بار درست کردن الان نزدیک 4 ساله حتی لب پر نشده 

چند ماه پیشم دندون نیشم رو برام روکش کرد خیلی تمیز و ظریف و طبیعی