2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن برای این رشته باید روابط عمومی بالایی داشته باشی از طرفی هم زبان و باید مسلط باشی  

بزار یه چیز  بگم دنیا رو زبان می‌چرخه

من خودم مدیریت صنعتی ام البته من صنعتی رو بیشتر دوست دارم

ولی بازم با این حال باید زبانت خوب باشع حالا بیستم نبودی در حد ۱۷ این طورا بعدم اینو بدون کتاب های زبانش اصلا سخت نیست

روابط عمومی قطعا باید خوب باشه حالا هر رشته ای که رفتی چه حقوق چه بازرگانی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

مدیریت بازرگانی و دولتی شنیدم خوبه 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مدیریت بازرگانی دومین مدیریت عالی هستش. اگه به حوزه کاریش علاقه مندی، از حقوق و دولتی بهتره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بزار یه چیز دنیا رو زبان می‌چرخه من خودم مدیریت صنعتی ام البته من صنعتی رو بیشتر دوست دارم ولی باز ...

یعنی کسی که معمولیه زبانش میتونه از پسش بر بیاد؟بازار کارش چطوره؟من روز آخری خیلی استرس دارم نمیدونم حقوق بزنم یا مدیریت دولتی و بازرگانی 

یعنی کسی که معمولیه زبانش میتونه از پسش بر بیاد؟بازار کارش چطوره؟من روز آخری خیلی استرس دارم نمیدونم ...

بازار کارشم خوبع تنوع داره

میگم که زیانش سخت نیست بخونی راحت از پسش برمیای زبانش غوول نیست

اوکیع 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
بازار کارشم خوبع تنوع داره میگم که زیانش سخت نیست بخونی راحت از پسش برمیای زبانش غوول نیست اوکیع&n ...

ممنون عزیزم ❤️ فقط یه سوال دیگه میشه باهاش استخدام دولتی شد؟

یعنی کسی که معمولیه زبانش میتونه از پسش بر بیاد؟بازار کارش چطوره؟من روز آخری خیلی استرس دارم نمیدونم ...

بازرگانی

بازرگانی در صورتی موفقی که وارد بازار آزاد کار بشی اگه میخوای کارمند دولت باشی که تربیت بدنی هم بری میتونی تو یه سازمان بی ربط استخدام بشی، بازرگانی نیاز به روابط عمومی بالا هوش اقتصادی بسیار بالا قدرت پیش بینی بازار و صد در صد زبان خارجه داره. اگه خودت کسب و کار راه بندازی که چه عالی ، کسی و میشناسم که فقط در لاین شغلی خودش یه مغازه داره اما دکترای بازرگانی گرفته تمام شرایط بالا و که گفتم داره اما قدرت اول حرفه خودشه