2777
2789
عنوان

درد سینه...خواهش میکنم بیایید

288 بازدید | 22 پست

چند روز اول زیر بغلم درد داشت بعد چند روز دوتا سینه هام درد گرفت رفتم دکتر گفت فکر کنم چیزی تو سینته

رفتم‌سنو گفت چیزی نیست

دکتر ماموگرافی نوشت اونم انجام دادم گفت چیزی نیست

ولی هاله سینم‌دست ک‌میزنم خیلی درد میگیره انگار زخمه

اگ چیزی نیست پس چرا انقد درد داره.

بخدا چند روزه از استرس زندگی ندارم مثه مرده متحرکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیستی؟

آخه توی بارداری آدم این جوری میشه

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
نه گلم

ان شاءالله چیز خاصی نیست 

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

تنها کمکی که میتونم بهت بکنم آشناترین بارانم علی نیلست ایشون مشاورطب سنتی هستند وتونور وکیست رو از هم تشخیص میدن.باید فرم رو پر کنید تا باهاتون تماس بگیرن کارش عالیه بزن رو این لینکhttps://formafzar.com/form/j2psn