2777
2789

تو کلاسمون اکثرا سنشون حدود ۲۷/۳۵ هست و بیشتریا ام شاغل و متاهل و بچه ها کلا سرشون شلوغه 

یه گروه داریم تو تلگرام که برای اطلاع رسانی ها و رد و بدل کردن نمونه سوالاست و کسی وقت چت کردن و حرف اضافه زدن نداره 

حالا یه دختره هست ۱۸ سالشه همکلاسیمونه 

دم به دقیقه تو گروه پیام میده دلم گرفته بیاین حرف بزنیم

حوصلم سررفته .... از صبح ۴۰ تا استیکر میفرسته تو گروه 

مثلا ینفر میپرسه بچه ها امروز امتحان داریم؟ این جواب میده وای حسش نیست درس بخونم منکه هیچی نخوندم بروبکس پایه باشید کنسلش کنیم‌ حالشو ببریم جاش بریم ولویی بگردیم 

اون روز یکی دیگه از دخترای کلاس که خیلی موجه هست گفت از یکی از پسرا شنیده دخترا برا کرم ریختن میان کلاس مختلط ثبتنام میکنن 

حالا درسته پسره زر اضافی زده ولی بخوایم نخوایم داره ابرو دخترا کلاسو میبره

چه کلاسی ؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش هیچکس ابروی کس دیگه رو نمیتونه ببره

پلی اگه برای همه مشکل درست کرده یه تذکر کلی بذارید تو گروه قوانین تعیین کنید بعدش اگه رعایت نکرد مستقیم بهش تذکر بدید

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

چه کلاسیه که همه سنا بالاست یه نفر ۱۸ ساله هس؟ اقتصای سنشه آبرو دخترا رو نبرده پسره آبرو هرچی پسر هس رو برده با این طرز فکر بستش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کم سن هست ،بذار راحت باشه. رفتار هرکس نشاندهنده شخصیت و متناسب با سنش هست،فکر نکنم با رفتار ایشون شما رو کسی قضاوت کنه. ممکنه تذکر بدی دلش بشکنه،باید مدیر گروه بنویسه گروه درسی و اطلاع رسانی هست و دوستان نباید چت کنند ‌ این پیام رو پین کنه.اینجور باید به قوانین احترام بذاره و چت نکنه