2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین چیزی که تا الان خوردید چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکمو رو بین چندراهی قرار نده🤣من همه چیزو دوست دارم

کنافه بستنی؛شیک نوتلا؛کرم بسکوییت لوتوس؛پاستا الفردو؛پیتزابرگر؛چیزبرگر؛استیک؛سیب زمینی بلژیکی؛kfc؛پنیرسوخاری؛پیتزا گوشت و مرغ؛لازانیا؛شیشلیک؛جوجه ترش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

توی شیرینی ها:حلوای ضیابری_نون خامه ای_شیرینی نخودچی

توی پلو مخلوط ها:استانبولی

بین خورشت ها:فسنجان

بین کباب ها:جوجه _چنجه_جگر 

بین پیتزاها:سبزیجات

بین فست فودها:ذرت مکزیکی_اشترودل گوشت و قارچ 

بین ساندویج ها:ساندویج بندری_ساندویچ جگر 

بین سوپ ها:سوپ ورمیشل مرغ

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

چن وق پیش ا کربلا ناهار خوری حضرت ابوالفضل بود تو کل عمرم غذا ب این خوشمزگی نخورده بودم🥲💕

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

دلچسب ترین غذایی هست که ظهر پنج شنبه خونه مادرم می خورم و بعدش در حالی که بچه هام با مادرم بازی می ک ...

نظر مشترک خیلی از مادرها😂

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

شامی با گوجه اونم وقتی خسته و کوفته از مدرسه برگشته بودم و همه خواب بودن مامانم سهم غذای منو گذاشته ...

ای بابا دهنمون آب افتاد 😂

کیک شکلاتی خیس آب طالبی آب هویج بستنی ساندویچ مرغ سالاد سزار پیتزا پپرونی مرغ سوخاری با سس ایت ...

مطمئنی چیزیو جا نزاشتی آخه اینا کمن؟ 😂😂😂