2777
2789
عنوان

مردا از چ زنایی خوششون میاد؟

716 بازدید | 16 پست

مثلا از چ رفتارهایی بدشون میاد خیلی، از چ چیزایی خوششون میاد، یکم سیاست خانمانه یادم بدید😂چطوری دلبری میکنید

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جواباتون😂💔

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

به ظاهرش برسه 

پرحرف نباشه غر غرو نباشه به جا حرف بزنه 

لبخند داشته باشه انرژی مثبت باشه مستقل باشه آدم وابسته ای نباشه .. کتاب زنان زیرک رو بخون عزیزم 

اگه دلبری و..  رو میخوای بدونی تو فیلم های خارجی ببین بازیگر های زن جذاب رو چجوری رفتار و حالت نگاهشون رو چون نمیتونم توصیف کنم با نوشتن .

مستقل رو مردا دوست ندارن 

مرد واقعی از زن مستقل خوشش میاد چون دوست داره پیشرفت شریک زندگیش رو ببینه 

مردایی که زن مستقل رو دوست ندارن خودشون مشکل دارن دنبال این مدل مرد ها نباشید . البته قبول دارم مرد های ایرانی از زن مستقل  خوششون نمیاد ‌‌‌‌.. 

باهوش اما به اندازه ای که از خودشون باهوشتر نباشه 

عزیزم زن باهوش زنی هست که به موقعش خودش رو به خنگی بزنه منظورم اینه زن خیلی باهوش بروز نمیده من از تو باهوش ترم 

با سیاست کاراشو پیش میبره ..

اززنی که مقتدر مهربان سالم نجیب وخانه دار

بعضی ازخانم ها فکرمیکننداگه بقدرآرایش وعمل وبی بندباری بکنندشوهرشون بیشترازاونا خوشش میآید وبه خانم دیگه نگاه نمیکنددرصورتیکه مردبااین چیزها اشباع نمیشود

بعضی ها فکرمیکننداگه مثل یه کلفت کاربکنندوتاحدودی به خودشون نرسند مردبهتراونارومیخواددرصورتیکه اشتباه است 

بعضی اززنها فکرمیکننداگه همیشه فازمریضی وبیماری وناتوانی داشته باشندپیش مردعزیز ترن اونم اشتباه است 

یه زن بایددرزندگی ودربرابر شوهرش بقدری اقتدارداشته باشد که شوهرش به اون افتخارکندالبته این اقتدارنه اینکه یه شلاق دست بگیرد وبتازوند وزندگی به دهن همه تلخ کند بلکه مدیریت سالم ازهرنظر ازاتاق خواب گرفته تا آشپزخانه 

ازرفتارش و نششت وبرخاست ش.....

ازلباس پوشیدنش وآرایش ش....خلاصه مردباید حس کند بدون این زن درخانه پوچ وتهی است مهربان باشدنه مهرمادری مقتدرباشدنه اقتدارمردانه مدیریت داشته باشد نه مردانه بلکه زنانه ودرکنارش باطنازی وظرافت 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
مرد واقعی از زن مستقل خوشش میاد چون دوست داره پیشرفت شریک زندگیش رو ببینه  مردایی که زن مستقل ...

من خودم مرد هستم دنبال مردادنباشم . دلیل خاصی داره که از مستقل زیاد خوششون نمیاد که اینجا نمیشه توضیح داد و طولانیه . کشورای اروپایی زنای خونه دار کلی کلاس میزارن و نشونه پولداریع 

اقا هستم . تشکرات فراوان