2777
2789

بچه ها من ۲۳سالمه دانشجوام دوسال فروشنده مبل بودم دیگه از فروشندگی خسته شدم دیروز مصاحبه برا پذیرش هتل رفتم مزایای خوبی داره گفت دو روز اول راضی باشم روز سوم قرارداد میبندم فن بیانم خوبه ها ولی زیاد سوتی میدم بنظرتون چیکار کنم این دو روز اوکی باشه؟

اول فکر کن بعد جواب بده

ساکت و خوش رو باش

به تک تک جمله هایی که ممکنه بگی فکر کن

بقیه رو زیر نظر بگیر ببین بقیع پرسنل چه جوری اند 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هول نکن ، مسلط باش ب رفتارت ، اصلنم کار سختی نیس جسارتا حقوقش چقدره؟ و اینکه ساعت کاری ب چ شکل ...

عزیزم من عصر تا شبم.۶ساعت کاری ۶تومن.حقوق بالایی نیس ولی جاهای دیگه برا این ساعت کاری ۳.۴تومن میدن

دانشجومترجمی ام .زبان بلد باشی بهتره.فن بیان داشته باشی اره

منم دانشجو مترجمی ام ولی فول نیستم نمیتونم قشنگ حرف بزنم ولی صحبت کردنم خوبه در کل اجتماعی ام ..

قبول میکنن زبانم فول نباشه؟

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫