2777
2789
عنوان

نظر بدین کدوم خونه رو بخرم 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ویلایی رو بیشتر میپسندم ولی منطقش خیلی مهمه همسایه ها مهمن من الان تو خونه بزرگ زندگی میکنم همسایه هامم ابجیم وجاریشن ولی بازم نمیتونم بزارم بچم بره بیرون چون بچه های جاریم خیلی بی ادبن بچه ۱۰ ساله یه فحشای میده که من اینطرف میشنوم کرک پرم میریزه همش میگن بچه زندانیه بزار بیاد اینطرف بازی کنه حالا بچه من دوسالشه همش میخوام ازاینجا برم بعد بزرگ بشه با اینا همبازی بشه معلوم نی چی یادش بدن ابجیم یه روز میگه بچه ها رفتن بازی اومدن دیدم لباساشون بو اتیش میده پرسیدم چیکار کردین گفتن با کاغذ سیگار درست کردیم کشیدیم اصلا مخم سوت کشید بچه ۶ساله سیگار بخواد بکشه😰

ما مستاجریم ولی ابجیم خونه خودشه اونم میخواد بره ازاین محله حواست جمع کن بعد بخاطر همسایه مجبور نشی خونتو بفروشی بری

آپارتمان کجاش آرامش داره ،مفتشم گرونه  حالا نیایی بگی نه آپارتمان تک واحدی نمی دونم بالا شهر ا ...

خوب ایشونم آپارتمان بالاشهر رو گفت 

آپارتمان به منطقه خیلی بستگی داره من چون خودم تو آپارتمان آرامش بیشتری دارم 

کاملاً بازسازی شده و جدیده

آپارتمان نوسازه؟باید منطقه خونه ویلایی رو ببینی جوری هست که مثلا تا 15 سال آینده بشینی توش؟بابت رفت و امد محل کار و مه کودک و مدرسه و فرهنگ محیط قشنگ ببین میتونی کنار بیای؟اگر بیس خونه ی ویلایی برای 20 سال پیشه و فقط تعمیر و بازسازی شده دوباره به مشکل میخوری با تاسیسات و ...خونه.

چرا دوستم خونه بودن دزدگیر فعال ساعت ۲ شب صدا اومد میگه مردیم از استرس بچه هام تا چن وقت میترسیدن

خب خودشون فعالش کردن دیگه ..من خواهرم براخونه شون گذاشتن فقط وقتی میرن بیرون فعالش میکنن..عموم هم همینطور