2777
2789
عنوان

رانندگی ☹️☹️☹️❤

209 بازدید | 11 پست

سلام خانما. چطورید😍

بعد کلی انتظار، امسال تابستون رفتم کلاس آموزش رانندگی. 

ولی نمی دونم چرا انقد توش مشکل دارم. 

حس می کنم اصلا قرار نیست یاد بگیرمش. 

توی ترمز و کلاچ مشکل دارم. 

ماشین چندبار خاموش میشه 🥲

توی پیچ ها و میدان. 

خیلی اشکال دارم. دیگه روم نمیشه از مربیم بپرسم. خیلی توضیح میده ولی انقدر استرس دارم و حس می کنم متوجه نمیشم که یادم میره فورا توضیحاتشون رو. 

هنوز آزمون ندادم. 

ان شاءالله ۵-۶ جلسه دیگه دارم. 

ولی خب. 

اعتماد به نفسم نابود شده. 

🥲🥲🥲🥲🥲🥲

کمک🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

چرا فکر میکنی همه از روز اول راننده بودن

بپرس خجالت نداره ا.ن مربی اگه کار بلد باشه. نمیذاره ب سوال پرسیدن تو برسه همه چیو میگه 

اگه اینستا داری پیج رانندگی بانوان رو سرچ کن فرشته فروغی مربیه رانندگی همه چیو ریز ریز توضیح میده

چرا فکر میکنی همه از روز اول راننده بودن  بپرس خجالت نداره ا.ن مربی اگه کار بلد باشه. نمیذاره ...

ممنون عزیزم🥺

می ترسم اگه خیلی سوال بپرسم یا یک چیز رو چندبار بخوام برام توضیح بدن، بگن چقدر خنگه🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم🥺 می ترسم اگه خیلی سوال بپرسم یا یک چیز رو چندبار بخوام برام توضیح بدن، بگن چقدر خنگه🥲 ...

نه گلم اصلا همچین فکری نکن ساعتی اون همه ازت پول میگیره ک جواب سوالات ترو بده

نه گلم اصلا همچین فکری نکن ساعتی اون همه ازت پول میگیره ک جواب سوالات ترو بده

ممنونم گلم 😍❤

ان شاءالله خداوند خیرت بده😍

استرس نداشته باش 

با آرامش کامل رانندگی کن و یاد بگیر 

خجالت هم نداره ، هزینه کردی تا آموزش ببینی 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

من ۷سال پیش کلاسم رو رفتم ۱۲جلسه رانندگی خوب یاد گرفتم اما نرفتم آیین نامه و شهر بدم ی سری مشکلات داشتم امسال بعد این همه سال رفتم آیین نامه دادم ی بارم شهر دادم ک رد شدم چون مربی گفت بار اول برو رد میکنن بعد کلاس بگیر الان ک کلاس میرم انقد سختمه نمیدونم چرا اصلا یاد نمیگیرم 🙁انگار بعد از چند سال خنگ شدم فاصله هارو نمیتونم تشخیص بدم

الانم که شروع کردم،سه جلسه کلاس گرفتم،یه پانزده جلسه هم با همسرم نشستم... می خوام بگم گلم رانندگی م ...

ممنونم عزیزم 🥺

روم نمیشه زیاد سوال بپرسم. 

اصلا اعتماد بنفس ندارم برای رانندگی☹️☹️

حس میکنم قرار نیست بفهممش

یا حس میکنم سخته

😞