2777
2789

خانواده شوهرم یه آدمای قلب سیاهی هستن

من یه ماه پیش رفتم شمال سر یه قضیه مسخره چرت از پنجره رفتن داخل خونم و تمام  خونرو بهم زدن فقط برای اینکه سفر رو زهرم کنن 

درصورتی که شب قبلش سفر دعوتم بودن و هزار خوبی بهشون کردم 

خدایا شکرت ❤

دو سه روز توی شمال زهرم شد یکی از وسایلمو برده بودن تو انباری خونم قایم کرده بودن تا بگن مامانت از خونت دزدی کرده 

خیلی دلمو خون کردن تا اینکه مشخص شد کار خودشون بوده 

وقتی برگشتم به بهانه ای اومدن در خونمون که فلان وسیلمون خونتون بوده بدین

خدایا شکرت ❤

ما دیدیم نیست 

و من دلم خون بود از دستشون گفتم حتما خودشون دزدیدن می‌خوان باز یه داستان جدیدی شروع کنن 

این مادرشوهرم شب محرم اومد پشت پنجره و از خواهرمو مادرو‌مودم گرفت تا پدرم حرف زشت زد و رفت من جیک نزدم فقط گفتم انداختم به امام حسین زنه روانی برو‌

خدایا شکرت ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه انواع تهمت ها رو به خانوادم زدن و کوتاه بیا نبودن 

تا اینکه دیروز مادرم پدرشوهرمو دید گفت چطور روتون شد برام صحنه سازی کردین ..فقط به خاطر اینکه کلیدای خونم دست مادرم بود و اینا ناراحت بودن از این قضیه

خدایا شکرت ❤

الان رفتن کربلا ..امیدوارم همینطور که سفر منو زهرم کردن و اشک مادرمو‌در آوردن خدا اشکشونو در بیاره 

من که راضی نیستم ..آیا این حق الناس نیست؟

وسیله جهازیمو قایم کردن گفتن مادرش دزدیده 

خدایا شکرت ❤
چرا عزیزم ان شالله خدا جوابشونو میده

ممنون که خوندی 

دلم پره ازشون 

من سفر بودم عکسای خونمو دیدم یخ‌کردم همه جارو بهم ریخته بودن 

خدا سفرشونو خراب کنه 

من نمی‌خوام ضرر جانی ببینن ..فقط میخوام به اندازه ای که منو‌زجر دادن خدا زجرشون بده 

خدایا شکرت ❤
اتفاقا سوال منم هست... پدرشوهرمم داییم میشه انقدر دلمو شکونده هرسال هم میره کربلا... نمیدونم چی بگم ...

منم‌موندم ..

اول حق الناس رو باید برطرف کرد بعد رفت کربلا 

خدایا شکرت ❤

منم سرجریانی پسرخالم خیلی اذیتمون کرد و پولمونو نمیداد کاروان میبرد کربلا منم گفتم امام حسین خودتو جوابشو بده 

توراه کربلا کف پاش استخووناش شکست 3ماه گذشته داره لنگ میزنه باز و..... 

جواب میدن حتما نگران نباش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
منم سرجریانی پسرخالم خیلی اذیتمون کرد و پولمونو نمیداد کاروان میبرد کربلا منم گفتم امام حسین خودتو ج ...

خ‌ب ببین من کاملا تو این قضیه بی گناه بودم ..بهش گفتم بامامیای شمال گفت نه 

بعد فقط فقط چون کلیدای خونمو دادم دست مادرم تا مواظب خونم باشه 

اینا حرصشون گرفته ..

نمیدونی چقدر پلیس اومد و رفت چقدر آبروریزی الکی کردن و هی گفتم مادره جهاز دخترشو میفروشه 

خدایا شکرت ❤
منم سرجریانی پسرخالم خیلی اذیتمون کرد و پولمونو نمیداد کاروان میبرد کربلا منم گفتم امام حسین خودتو ج ...

شما حتما خیلی خوبی 

من که آنقدر گفتم خدایا اینا بی دلیل اذیتمون کردن تازه خدا بهشون سفر کربلا جایزه داد 

حالم خوب نیست 

خدایا شکرت ❤
شما حتما خیلی خوبی  من که آنقدر گفتم خدایا اینا بی دلیل اذیتمون کردن تازه خدا بهشون سفر کربلا ...

عزیزم خدا حتما جوابشونو میده بسپار بخودش البته این جواب دادنم بعد یکسال شد ها.. یهویی نشد 

من ک میگم بابت حرف من نیست ولی کلا جیگرم حال اومد 

میفهمم بد دردیه خوبی کنی و بدی ببینی خدا جزای خیرتو بده ولشکن سپردی بخدا باشو و نگاه کن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه