2777
2789

دوستان ی اتفاق برام افتاد نمی‌دونم واقعا هم حس استرس بدی داشتم هم خنده دار بود 🤣🤣🤣🤣!

خونمون ویلایی هست حیاط داریم ، یدونه دستشوبی هم توی حیاط بدونه توی ساختمون! 

خلاصه که اینکه 🤣🤣، من ساعت ۴ صبح بیدار بودم دیشب تلویزیون که نگاه کردم جاییم خوردم ، با عرض عذر خواهی از دوستان 😝🤣😝، رفتم wc داخل حیاط بعدم بیام بخوابم ، خلاصه دو دقیقه گذشت دیدممم صدای قدم های انسان مثل دمپایی کفش خش خش وقتی راه میری میاد من🥶 گفتم یعنی چی؟؟؟  همسایه کنارمون پشت دیوار wc دیوار به دیوارمون هستن کسی داخل خونه نیست خونه خالی میخوان کرایه بدن کسی نبود ، خونه انطرف هم که همه خواب بودن خلاصه با استرس فرض کن با حال بد دیگه تجسم کنین قشنگ وسطش بود 😝🤣🤣🤣🤣 اومدم بیرون چراغ حیاط روشن کردم تا چراغ روشن کردم صدای خش خش راه رفتن پا نیومد ، خوب همه جا نگاه کردم بررسی کردم دوباره رفتم تو wc دوباره دوتا قدم صدای خش خش اومد دیگه صدا تموم شد 😂😂🤣 منم از استرس تمام لباس 😝😝😝😝😝! خلاصه دویدیم ‌بابام بیدار کردم اومده گفتم دزد دیدیم بعله مثل اینکه از خونه های بغل اومده بود دزدی تو خونمون از شانس بدش من دیده بوده توی حیاط منصرف شده و رفته 😜🤪🤣🤣🤣، کلی برگ درختمونم کنده بود ریخته بود توی حیاط !🤣 

خلاصه ک اینکه ابن مهمون بد قدم همین باید وسط wc من بیاد 🤣🤣🤣 ؟ خخخخ بعنی طوری که رودم ترسیده تا به حال ترس تجربه نکردم 🤣🤣🤣 

دوستان اگر بی ادب طور ببخشین دیگه راستش بود هم ترسه هم خنده گفتم براتون بگم🤣🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت یه هفته پیش ۳۰۰میلیون طلامو تلویزیونمو اومدن از تو خونم بردن😔

عزیرم کارماش تو زندگیش وای به حالش که چی برای زندگیش حالش خریده 

امیدوارم هزاران برابرش سریع بیاد توی زندکیت

خوش به حالت یه هفته پیش ۳۰۰میلیون طلامو تلویزیونمو اومدن از تو خونم بردن😔

دختر آبجیم و بچش تو اتاق خواب خوابیده بودن صبح روز جمعه شوهرش تو اسنپ کار می‌کرد دزد بیاد تمام وسایل برقیاشو همه چی همه چی جمع کنه ببره شوهرش وقتی از اسنپ اومده دیده در خونه بازه وقتی میاد میبینه بله دزد اومده

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیرم کارماش تو زندگیش وای به حالش که چی برای زندگیش حالش خریده  امیدوارم هزاران برابرش سریع ب ...

خیلی خیلی ناراحتم خدا لعنتشون کنه پس انداز ۸،۹سالمون بود بااین گرونیه دیگه از کجا بیارم