دوستان ی اتفاق برام افتاد نمیدونم واقعا هم حس استرس بدی داشتم هم خنده دار بود 🤣🤣🤣🤣!
خونمون ویلایی هست حیاط داریم ، یدونه دستشوبی هم توی حیاط بدونه توی ساختمون!
خلاصه که اینکه 🤣🤣، من ساعت ۴ صبح بیدار بودم دیشب تلویزیون که نگاه کردم جاییم خوردم ، با عرض عذر خواهی از دوستان 😝🤣😝، رفتم wc داخل حیاط بعدم بیام بخوابم ، خلاصه دو دقیقه گذشت دیدممم صدای قدم های انسان مثل دمپایی کفش خش خش وقتی راه میری میاد من🥶 گفتم یعنی چی؟؟؟ همسایه کنارمون پشت دیوار wc دیوار به دیوارمون هستن کسی داخل خونه نیست خونه خالی میخوان کرایه بدن کسی نبود ، خونه انطرف هم که همه خواب بودن خلاصه با استرس فرض کن با حال بد دیگه تجسم کنین قشنگ وسطش بود 😝🤣🤣🤣🤣 اومدم بیرون چراغ حیاط روشن کردم تا چراغ روشن کردم صدای خش خش راه رفتن پا نیومد ، خوب همه جا نگاه کردم بررسی کردم دوباره رفتم تو wc دوباره دوتا قدم صدای خش خش اومد دیگه صدا تموم شد 😂😂🤣 منم از استرس تمام لباس 😝😝😝😝😝! خلاصه دویدیم بابام بیدار کردم اومده گفتم دزد دیدیم بعله مثل اینکه از خونه های بغل اومده بود دزدی تو خونمون از شانس بدش من دیده بوده توی حیاط منصرف شده و رفته 😜🤪🤣🤣🤣، کلی برگ درختمونم کنده بود ریخته بود توی حیاط !🤣
خلاصه ک اینکه ابن مهمون بد قدم همین باید وسط wc من بیاد 🤣🤣🤣 ؟ خخخخ بعنی طوری که رودم ترسیده تا به حال ترس تجربه نکردم 🤣🤣🤣
دوستان اگر بی ادب طور ببخشین دیگه راستش بود هم ترسه هم خنده گفتم براتون بگم🤣🤣🤣🤣🤣