2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری برای خانم بهتره صد در صد 

دختر خالم تو بانک کار میکنه و شرایط زندگیش شبیه منه از نظر تعداد بچه و ....

همیشه میگه کاش معلم بودم 

از شنبه تا پنج شنبه سر کاره 

ولی من دیگه تابستون و عیدم با خودمه 

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

چیزایی که میدونم میگم قضاوتش با خودت:

معلمی کارش کمتره اما حقوقشم کمتره

کلا به کارمندای بانک بیشتر بها میدن تا معلم‌ها

کارمند هزار تا وام و تشویقی و فلان و بهمان داره

استراحت معلمی بیشتره

کار بانکی راحتتره اگرچه ساعت کاریش بیشتره

(البته این به شهرت بستگی داره تو شهرای کوچیک بارها خیلی خلوتن معمولا)

پرستیژ کارمند بانک بیشتره

معـلّمی💫 چون پر از عشـق و نـور و خلاقیـتِ..... ، حقوقش سرشار از برکـت، شغلیه که قابل قیاس با بقیه مشاغل نیست و دنیای زیبا و شادابـی داره 🌸🌸🌸• • • 🌱 

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

معـلّمی💫 چون پر از عشـق و نـور و خلاقیـتِ..... ، حقوقش سرشار از برکـت، شغلیه که قابل قیاس با بقیه م ...

خدا کمکم کنه اینده تم رو هواس نمیدونم چی واسم خوبه چی بد 😔

شما معلمی؟

میبینید اکثریت با بانک‌ بوده  بعد من از صبح میپرسم مدیریت یا معلمی  میگن نری مدیریت فلان ...

عزیزم چرا ناراحتید ؟ :)

شغلی رو انتخاب کنین که « فـکر میکنید با روحیه شما سـازگارترِ و  یا بهتر بگم، احساس میکنین مفیـدتر باشید در اون شغل».

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍