2777
2789

امشب از یه مغازه تو شهرمون حضوری یه چیزی خریدم که تا اومدم خونه از روی برچسب خودش رفتم تو سایتش دیدم 3- 4 برابر ارزونتره از روی سایت! خیلی ام گرون نبود البته ها طرف به من 340 تومن فروخت ولی توی سایت خودش 98 تومن میدن همونا. مغازه لوازم تحریر و فانتزی فروشیه. به نظرتون پس برمیداره فردا؟ خیلی اعصابم خورده خابم نمیبره. فروشنده اشم خیلی رفتار محترمانه ای داره اگه برنداشت روم نمیشه باهاش دعوا کنم. چیکار کنم؟ چجوری پسش بدم؟ چی بگم بهش که بی بروبرگرد پولما بده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اینجا انقدره

از خریدم پشیمون شدم اومدم پسش بدم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بگو اینجا انقدره از خریدم پشیمون شدم اومدم پسش بدم

نظر خودم این بود بهش بگم توی سایتی که خودت بهم معرفی کردی همون مدلی که میخاستما پیدا کردم. چون قبلشم بهش گفته بودم موقع خرید که فلان جور میخام دیگه چون نیست اینا بر میدارم. اولشم خودم گفتم برم بهش بگم سایت داره این قیمت میده. بعدش گفتم شاید لج کنه یا بهانه بیاره که هزینه ارسال داره و ... نمیدونم والا. نظر شما چیه؟ اول بهش بگم همونجوری که میخاستما سایت داره بعدش اگه قبول نکرد همین چیزی که شما گفتیدا بهش بگم یا از اول دلیل اصلیا بگم؟

نظر خودم این بود بهش بگم توی سایتی که خودت بهم معرفی کردی همون مدلی که میخاستما پیدا کردم. چون قبلشم ...

اره این ایده خودت خوبه

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
نظر خودم این بود بهش بگم توی سایتی که خودت بهم معرفی کردی همون مدلی که میخاستما پیدا کردم. چون قبلشم ...

اگر بگی میگه اون قیمت قبلا

بگو میخوام پسش بدم گرون دادی

دیگه چیزی نگو

توضیح نده

چون اونم جواب میده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اگر بگی میگه اون قیمت قبلا بگو میخوام پسش بدم گرون دادی دیگه چیزی نگو توضیح نده چون اونم جواب می ...

همونا جلوی روش خرید اینترنتی بکنه.

بگه اگر آورد ، باید اینو پس بگیری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار