امشب از یه مغازه تو شهرمون حضوری یه چیزی خریدم که تا اومدم خونه از روی برچسب خودش رفتم تو سایتش دیدم 3- 4 برابر ارزونتره از روی سایت! خیلی ام گرون نبود البته ها طرف به من 340 تومن فروخت ولی توی سایت خودش 98 تومن میدن همونا. مغازه لوازم تحریر و فانتزی فروشیه. به نظرتون پس برمیداره فردا؟ خیلی اعصابم خورده خابم نمیبره. فروشنده اشم خیلی رفتار محترمانه ای داره اگه برنداشت روم نمیشه باهاش دعوا کنم. چیکار کنم؟ چجوری پسش بدم؟ چی بگم بهش که بی بروبرگرد پولما بده؟
والا سر من همین بلا اوند من گفتم فروشنده گفت اون قدیمی شما دیدین و قبمتها تو سایت بروز نشدن خلاصه زیر بار نرفت منم روم نشد زیاد اسرار کنم انشالله شما به پولت میرسی
بگو اینجا انقدره از خریدم پشیمون شدم اومدم پسش بدم
نظر خودم این بود بهش بگم توی سایتی که خودت بهم معرفی کردی همون مدلی که میخاستما پیدا کردم. چون قبلشم بهش گفته بودم موقع خرید که فلان جور میخام دیگه چون نیست اینا بر میدارم. اولشم خودم گفتم برم بهش بگم سایت داره این قیمت میده. بعدش گفتم شاید لج کنه یا بهانه بیاره که هزینه ارسال داره و ... نمیدونم والا. نظر شما چیه؟ اول بهش بگم همونجوری که میخاستما سایت داره بعدش اگه قبول نکرد همین چیزی که شما گفتیدا بهش بگم یا از اول دلیل اصلیا بگم؟
نظر خودم این بود بهش بگم توی سایتی که خودت بهم معرفی کردی همون مدلی که میخاستما پیدا کردم. چون قبلشم ...
اره این ایده خودت خوبه
برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.