2777
2789

مرسی

خیلی دوس دارم شرایط های مشابه خودم ببینم چه طوری ان.

میدونم موقعیت ها فرق داره

یارب نظر تو بر نگردد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کسیو ندارم شهر غریب بچمم از نوزادی تکو تنها بزرگ کردم شیش ماهه خونه بابام نرفتم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خانوادم ازم دورن بچمو تک و تنها و ب سختی بزرگ کردم شبایی ک مریض شده تا صب از استرس نخوابیدم  روزای سختی گذروندم تا ب اینجا رسیدم الانم ۶ ماهه نرفتم خونشون منتظرم هوا خنک شه برم 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

دورن،دخترم که سه ماه ونیمشه کسی کمکم نکرده ی پسر۵ساله شیطونم دارم،ولی شغل شوهرم جوریه تقریبا تابستون بیکاره،گاهی بچه رومیگیره درحد یساعت☹️

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
من هیچ کسیو ندارم شهر غریب بچمم از نوزادی تکو تنها بزرگ کردم شیش ماهه خونه بابام نرفتم

اخی عزیزم خیلی دشواره طاقت فرسا

چرا خانواده نیومدن زایمانت پیشت یا نرفتی؟

یارب نظر تو بر نگردد...
اخی عزیزم خیلی دشواره طاقت فرسا چرا خانواده نیومدن زایمانت پیشت یا نرفتی؟

زایمانم اومدن ولی فقط یکی دو هفته بعدم رفتن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خودت نخواستی؟که بیان کمک

بچه های من انقدربدقلق بودن ونااروم که کسی نمیتونست کمکی کنه مخصوصا که درک هم نمیکردن منم ترجیح میدادم خودم تنهایی بزرگ کنم اعصابم اروم تربود

امضاندارم انگشت میزنم☝️