2777
2789
عنوان

واای نمیدونین چیشد😂

167 بازدید | 13 پست

بچه ها من تو دانشگاه رو یکی کراش بودم حتی اسمش نمیدونستم خیلی خیلی فکرم درگیرش بود 

دیشب قبل خواب میگفتم خدایا اگه صلاحه یه نشونه ای چیزی بهم نشون بده بتونم نزدیک شم بهش 

امروز خیلی اتفاقی تو اینستا پیجشو دیدم 

تا عکس خودش پروفشه 

بنظرتون خدا جوابمو داده؟🙃

کاش بتونم اینطور پیج کراشمو پیدا کنم

دیگه هیچی از خدا نمیخوام

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنگ کردم😂

بخدا ازش چندتا عکس درست حسابی داشته باشم و همه عکسایی که ازش دارم یواشکی و از پشت گرفته شده نباشن ادم خوشحالتریم🤡😂

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
بخدا ازش چندتا عکس درست حسابی داشته باشم و همه عکسایی که ازش دارم یواشکی و از پشت گرفته شده نباشن اد ...

تو هم پیجشو نداری؟اگه اسمشو میدونی پیداش کنم من حتی اسمش هم نمیدونستم😂

تو هم پیجشو نداری؟اگه اسمشو میدونی پیداش کنم من حتی اسمش هم نمیدونستم😂

اسمشو میدونم ولی مطمئن نیستم با اسمش پیج بزنه 

اگه زده باشه هم پیدا نکردم :(

اسمشو میدونم ولی مطمئن نیستم با اسمش پیج بزنه  اگه زده باشه هم پیدا نکردم :(

من چن بار بهش تغلب رسوندم خودشم هروقت منو میدید میومد کنارم می‌نشست ولی من حتی اسمش هم نپرسیدم امروز فهمیدم اسمش محمده😂 از تو پیجش

من چن بار بهش تغلب رسوندم خودشم هروقت منو میدید میومد کنارم می‌نشست ولی من حتی اسمش هم نپرسیدم امروز ...

چطور پیدا کردی پیجشو خدایی

اتفاقی کاملا؟ یا مثلا گشتی؟ 

به منم یاد بده 😭😂