2777
2789
عنوان

دست و پای بی قرار

942 بازدید | 31 پست

سلام .خانما من چن وقتی هست شبها خصوصااخر شبا بشدت دست وپاهام بیقرار میشن .بدترین حسه .کاش درد میکرد.

کسی تجربه ای داره؟نمیتونم بخابم باید مدام راه برم یا ماساژشون بدم

چیکار کنم بهترم شم؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم‌خونی و فقرآهن داری

تالاسمی مینور دارم .ولی از اول اینجور نبودم .البته بچه هم شیر میدم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم از بچگی درگیرم ،باید مکمل دی وکلسیم و آهن و چیرای دیگه استفاده کنی البته آزمایش باید بدی ،بعد هرموقع شروع شد با روغن زیتون یا هرچی خوووب ماساژ بده خیلی اثر داره ،بیخوابی وکمبود ویتامین شدیدش میکنه

سلام عزیزم  منم موقع خواب پای بیقرار دارم😞

منکه دیونه شدم .انگار هزارتا کرم زیر پوستمه

سلام ،برید نوار عصبی بگیرید

جدی؟

تالاسمی مینور دارم .ولی از اول اینجور نبودم .البته بچه هم شیر میدم

وااای تو شیر دهی خیلی شدید تر بود برامن 

همش دنبال این بودم که پاهام رابه جای خنک بزارم

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم
چجوری میشه یعنی

ببین اصلا یه جوریه موندم برم دکتر چی بگم .انگار هزارتا کرم دارن زیر پوستم تکون میخورن .باید مدام دست وپاهامو تکون بدم

وااای تو شیر دهی خیلی شدید تر بود برامن  همش دنبال این بودم که پاهام رابه جای خنک بزارم

اره منم همینجوریم