2777
2789
عنوان

ب نظرتون کار من بد بوده'؟؟:/

238 بازدید | 28 پست

بچه من حدود ۱۱ ماهه نامزدم 

منظورمم از نامزد ینی خواستگاریم اومده و همه در جریانن و سنتی بوده ولی هنوز عقد نکردیم 

بعدش خونشونم نزدیک ماعه 

تو این مدت چن باری هم رفتم خونشون وقتی ک خودش فقط بوده و.. منم چون عقد نیستیم خانواده نمیزارن و .. 

بعد چن روز پیش بهم گفت بیاخونمون باهم ناهار بخوریم منم کل خانوادم نشته بودن و کار خونه هم زیاد داشتم گفتم ن مرسی من ناهار خوردم دست گلت درد نکنه بعد پیام داده

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀

تو منو چن بار بی دلیل میپیچونی و ازم فاصله میگیری منم اون طور ک دوست داشته باشم باهات رفتارمیکنم 

سن من ۲۰ 

اون ۳۱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بالغه 😑😏

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بعدش منم  گفتم نپیچوندمت عزیزم کار داشتم نمیتونستم بیام الانم هر طور دوست داری فک خلاصه بچه ها نرید تا کل ماجرا رو بگم کمکم کنید

بعدشم من این پیام هارو براش نوشتم 

عزیزدلم دورت بگردم انقدر حرص نخور برات خوب نیست 

من تو رو خیلی دوست دارم تا اونجای هم ک تونستم پیشت بودم کنارت بودم یکم حس درکتو ببر بالا نسبت بمن شاید اون موقع ک گفتی بیا ناهار بخوریم نمیتونستم بیام  اصن همچین رفتاری از تو بعیده دوست ندارم از من دلخور یا ناراحت باشی و .. هرچی اصن

این رفتارا از تو بعیده بچگانس عزیزم 

اون دفعه هم بهت گفتم اگه از روی زور داری بهم محبت یا خوب رفتاری میکنی نکن هیچ وقت نکن چی بگم دیگه

الانم هر طوری ک دوست داری فکر کن از این ب بعدم هرطوری ک دوست داری رفتارکن عزیزدلم اصن هیچ اجباری نیست هرطور میل و کامته