2777
2789

من پنج روز پیش دندون عقل پایینم رو کشیدم که از همون روز اول فک من خیلی درد می‌کنه که نمیتونم غذابخورم سردردهای بدی هم دارم وهمون طرف صورتم هم ورم کرده واز پریشب هم آبریزش بینی گرفتم خیلی کلافه شدم از بس درد دارم روزی چهارتا مسکن میخورم ولی بازم تمام دندونام وفکم درد می‌کنه چندروزه از زندگیم چیزی نفهمیدم ترخدا راهنماییم کنید چکارکنم کسی هست اینجوری شده باشه .فردا قراره برم دندونپزشکی

منم دقیقا تو همین شرایطم

پنجشنبه دندون عقل پایین و کشیدم

پدرم در اومده قشنگ

مسکن میخورم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا تو همین شرایطم پنجشنبه دندون عقل پایین و کشیدم پدرم در اومده قشنگ مسکن میخورم

منکه از صبح مسکن هم اثر نداره روم آخ که فکم درد می‌کنه فردا می‌خوام برم دندون پزشکی ببینم چه خاکی بسرم کنم

من هر چهار تا رو کشیدم اذیت نشدم

خوشبحالت.من اولین باره دندون کشیدم کلا دوتا خراب داشتم عقل گفتم بکشم بعدی رو برم درستش کنم بااین حالم کلا منصرف شدم

اون یکی دندونتو پیش یه دکتر دیگه برو،بگرد دندونپزشک خوب پیدا کن

دقیقا همین کارو میکنم من شوهرم دندونشو کشید بااینکه شدیدا عفونت داشت و خیلی هم خراب بود ولی لثه اصلا آسیب ندیده بود ولی لثه من قشنگ تیکه پاره شده بود 

دقیقا همین کارو میکنم من شوهرم دندونشو کشید بااینکه شدیدا عفونت داشت و خیلی هم خراب بود ولی لثه اصلا ...

بله دندون پزشک ماهر باشه اصلا اذیت نمیشی،یه درد مختصر و طبیعی داره که با مسکن آروم میشه

انشالله زودتر خوب میشی

یه سوال دیگه موقع که دندونتون رو کشید دکتر شماهم درد احساس میکردید؟ منکه جیغم دراومد خیلی هم  ب ...

فکر میکنم وقتی دندون عفونت داره احتمال اینکه درد بگیره هست،مامانمم دندونشو کشید لحظه ی کشیدنش درد داشت