2777
2789
عنوان

هفت شبه بچمو برده ازم جدا کرده

2297 بازدید | 101 پست

با شوهرم خیلی مشکل داشتیم 

هردومون مقصر بودیم 

اومدم به خوبی خونه ی مادرم 

دوباره دعوامون شد 

مادره پستش بچه رو برد 

پونزده روز پیش توافق نامه امضا کردیم برای طلاق دوماه طول میکشه تا حکم دادگاه بیاد 

شوهرم بی نهایت لجباز وعقده ایه 

منتظره دوریه بچه و اذیتای مادرم منو مجبور کنه به زنگ و التماس که منو به گه خوردن بندازه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توافق کردیم پونصد بده  بچه حضانتش با خودش  دوروز پیش من باشه هفتگی

بی قراری نکن ک نقطه ضعف نگیرن ازت 

میدونم دلت تنگ خدا هیچ مادری رو در این شرایط نذاره

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

با کلانتری برو خونشون بچتو بگیر تا هفت سال بچه مال مادره.  من دوستم شوهرش بچشو دزدیده بودن ازش هی از داخل بیمارستان و تا چند روزی قایمش کردن دوستمم رقت در خونشون با مامور محله رو خراب کرد رو سرشون و به گه خوردن انداختشون

مادرش اومد بردش منم دادم 

خودت دادی دیگه . نگو بچمو برد  شما مقاومت میکردی هیچکس نمیتونه ازتون بگیردتش . میگفتی مهریمو پرداخت کن تا بترسه ‌ . قصدتونم دادن بود اول مهریتو میگرفتی بعد میدادی

بی قراری نکن ک نقطه ضعف نگیرن ازت  میدونم دلت تنگ خدا هیچ مادری رو در این شرایط نذاره

چیکار کنم از قصد بچه رو بردن که منو به گه خوردن بندازن پسرم دوسالشه و پیش مادره اشغالشه

خودت دادی دیگه . نگو بچمو برد  شما مقاومت میکردی هیچکس نمیتونه ازتون بگیردتش . میگفتی مهریمو پر ...

نمیخواستم ضعف نشون بدم که اذیتم کنه مهرمو بخشیده بودم از قبل در ازای پونصد میلیون