سلام این شرایط یکی از دوستانمه خودش تایپ کرده و ازم خواسته بزارم سایت لطفا بهش کمک کنید خودتون رو بزارید جای دوستم بعد تصمیمی که میگرفتید چی بود ؟؟؟
سلام اول ممنون ازدوستانی که وقت میزارند و تا آخر میخونند 🙏
مادرم ۲۰ ساله که معتاده و غیر از من دوتا بچه کوچیک زیز ۱۵ سال داره که پیش پدرمن و من ازدواج کردم خونه خودم هستم .. هر کاری برای ترکش کردیم از کمپ ترک اعتیاد تا کلینیک و و و هرکاری اما خوب نشد که نشد....
ناگفته نماند که با پدرم اختلاف دارند و از اول زندگی دعوا داشتند و مادرم بدون پدر و در سختی بزرگ شده خلاصه یک ماهی میشه از خونه بابام زد رفت خونه مادرش تو روستا (اولین بازش نیست ) مثل اینکه دعوا کردند پدرم فحش وخشونت کتکش زده (و این هم اولین باز نیست )
پدرم رفت روستا هر کاری کرد برنگشت و پدرم رفته دادگاه درخواست طلاق داده میگه بسمه دیگه خستمه ۳۰ سال کم نیست من همه تلاشم کردم نخواست اعتیاد ترک کند دیگه بریدم....
مادرم از روستا بلندشده اومده خونه من من و شوهرم خوبی کردیم و سعی داشتیم که ترکش بدیم یک شب با مادرم دعوام شد که تقصیرخودش بود فرداش که ما سرکار بودیم رفته طلاهای من رو که با هزارتا سختی خریدم فروخته و مواد گرفته شوهرم خیلی عصبانی شد و بردیمش کمپ ۶ ماه بمونه شوهرم گفت دیگه حق نداره پا توی خونه من بذاره نمک نشناسی کرده حالا من چکار کنیم با احساساتم وقتی از کمپ اومد بیرون و اومد دم خونم شوهرم لباس هاشو پرت کنه و در رو از روش ببنده و بیرونش کنه آخه کجا بره کسی رو نداره ولش کنم تو خیابون ؟؟؟
چون مادرم هزاران بار از خونه ی پدرم دزدی کرده و از خونه ی من هم دزدی کرده برده مواد گرفته به پدرم خیانت کرده بهش نمیشه اعتماد کرد من هم وضع مالیم خوب نیست که کمکش کنم...و یه کارایی کرده که شوهرم دیگه راضی نمیشه دیگه دم خونمون بیاد...
میونم که میگید بخاطر مواد دزدی کرده و ترک کنه خوب میشه ولی اولین بازش نیست دیگه بهش اعتمادی نیست ۲۰ ساله که هنین وضعه