2777
2789
عنوان

سلبریتی ها😱

206 بازدید | 23 پست

چیکار میکنن چه اقداماتی برای زیبایی و جهانی‌شدن انجام میدن؟؟؟؟؟؟

هرچی گوگل میزنم نمیاد 

من فکر میکنم اونها خیلی کارهای علاوه ای انجام میدن ولی نمیدونم چی

مثلا برای پوستشون موهاشون چیکار میکنن چه دکترهایی میرن ورزش و تغذیشون چطوره همین کارهای ساده ای که همه میکنن انجام میدن یا رازهای دیگه ای دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط در حد نیاز صورتشونو دستکاری میکنن،هر عمل زیبایی به هر کسی نمیاد اونا میفهمن مشکلشون چیه هر کاری هم میکنن به دکترشون تاکید میکنن که خیلی طبیعی براشون انجام بده و بله دکتر پوست و تغذیه هم جای خودشو داره

چربی رو از رژیم شون حذف میکنن  اب زیاد میخورن  روتین پوستی شبانه دارن  باشگاه میرن ...

هرکار میکنن بگو

چه دکترایی میرن آخه من همش میشنوم مرتب به دکتر مراجعه میکنن 

من باید چیکار کنم از الان که همیشه پوستم سالم بمونه اندامم سالم بمونه من اهل ارایش و جراحی اصلا نیستم 

الانم پوستم معمولیه نوعش خیلی صاف و سفید و خوبه میخوام همینطوری نگهش دارم بیشتر هدفم سلامتی پوست و موهام هست ۲۰ سالمه خیلی جوونم الان میخوام جوانیم و حفظ کنم 

روتوش میکنن 

چی هست ؟ منظورتون عکسه؟

نه والا اینا که من دیدم تو واقعیتم عالین همه ازشون میگن که از نزدیک اصلا یه چیز دیگه خیلی زیبا ترن من منظورم ایرانی ها نیست سلبریتی های خارجی مخصوصا کره ای ها منظورمه

چی هست ؟ منظورتون عکسه؟ نه والا اینا که من دیدم تو واقعیتم عالین همه ازشون میگن که از نزدیک اصلا یه ...

خب غذاهاشون سالمه پول دارن میرسن ب خودشون،قند و شکر و چربی کم استفاده میکنن

ی تازه مامان💗