2777
2789
عنوان

تجدید شدن در مدرسه

69 بازدید | 6 پست

دوستان میشه یه کمکی بکنید من دخترم ۱۷ سالشه درساش خیلی خوبه معدلش از نوزده تاحالا پایین نیومده ولی هرکاری میکنیم ریاضی رو نمیتونه پاس بکنه هنرستانه و تمام پودمان های ریاضی یازدهم رو افتاده حتی ۵ نمیتونه بگیره هرچی براش معلم میگیرم با اینکه کل ریاضی رو افتاده باز معدلش ۱۹ بوده انقدر بقیه درساش خوبه راهی هست بدون اینکه تو امتحان قبول شه بهش دیپلم بدن؟خیلی نگرانم نتونه دیپلم بگیره لطفا اگه کسی چیزی میدونه بگه دعاش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن تک ماده نمرش باید بالای ۷ باشه دختر من حتی ۴ نمیتونه بگیره 

بهش بگو یه کم بخونه تک ماده کنه وقتی همه درساش خوبه حیفه

بالاخره باید پاس کنه در غیر این صورت نمیتونه دیپلم بگیره

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
بهش بگو یه کم بخونه تک ماده کنه وقتی همه درساش خوبه حیفه بالاخره باید پاس کنه در غیر این صورت نمیتو ...

براش معلم اینا میگیرم میخونه ولی بازم میفته خیلی ناراحتم انگار ریاضیش طلسم شده

براش معلم اینا میگیرم میخونه ولی بازم میفته خیلی ناراحتم انگار ریاضیش طلسم شده

ای بابا چی بگم والله

انشاءالله موفق باشه قطعا با یه کم تلاش از پسش بر میاد

منم از شیمی ۳ دبیرستان بدم میومد ولی خداروشکر پاسش کردم نگران نباشید درست میشه❤️

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛