2777
2789
عنوان

کمک

31 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من تا بحال دوبار کنکور تجربی دادم و برخلاف کلی تلاش و اینکه همیشه نفر اول مدرسه بودم به علاقم یعنی دارو و دندان نرسیدم یعنی اصلا رتبه خوبی نگرفتم و به پیرا ها علاقه ندارم 

تصمیم گرفتم حالا که تلاش کردم و نشد روی اون علایقم خط بکشم و از مسیر دیگه ای به موفقیت برسم 

میمونه معلمی اما با احترام به این شغل چیزی که من میخام یعنی پیشرفت شغلی و تحصیلی و موفقیت های بیشتر در این رشته نمیبینم . با پدرم مشاوره رفتیم و بعد صحبت رشته مدیریت رو بهم دادن و خودم هم دیدم که چیزهایی که میخام در این رشته هست و میخام به عنوان یک خانم محیط کار تمیز و جایگاه اجتماعی مناسبی هم داشته باشم

اما خیلی میترسم که نکنه معلمی ارجح تر باشه و انتخاب اشتباهی کنم 😔

برای من پیش رفت شغلی و تحصیلی و اینکه دوست دارم یه کار پشت میزی و تمیزی برای یک خانم باشه مهم هست 

نظر شماچیه ؟ 

بچه ها میدونم ممکنه اینکار جالب نباشه ولی خب تو این حیطه آشناهای زیادی دارم و اگه خودم هم تلاش کنم میتونم وارد بخش های مدیریتی بیمارستان یا بانک و... بشم تو دوران دانشجویی واسه کارآموزی و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیر کردم خواهر دلم میخاد خودمو بکشم

وااااا😑وسواس نشو دیگه،خوبه مشاورم رفتی دیگه،توکل بر خدا کن 

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
وااااا😑وسواس نشو دیگه،خوبه مشاورم رفتی دیگه،توکل بر خدا کن 

دقیقا من مشکلم اینه مریضی روحی گرفتم 

خانوادم میگن برو دانشگاه مدیریت 

درکنارش زبانو تخصصی بخون کنکور زبان بده فرهنگیان زبان اگه کامل اوکی شد قبولیت. از مدیریت انصراف بده اگرم نشد زبان کلا بدرد بخوره و اینطوری از همسن هات عقب هم نمونی 

بنطرتون من اینکارو کنم یا بازم پشت بمونم با در نطر گرفتن اینکه به یک‌بیمار تبدیل شدم 😔

دقیقا من مشکلم اینه مریضی روحی گرفتم  خانوادم میگن برو دانشگاه مدیریت   درکنارش زبا ...

عزیزم شما بشین بنویس

مدیرت بری چ خوبی داره،زبان بری چی و ...

دیگه راحت جلو چشمته همه چی و تصمیم یگریت راحت تره

حق داری تصمیم در مورد ایندته خب

عزیزم شما بشین بنویس مدیرت بری چ خوبی داره،زبان بری چی و ... دیگه راحت جلو چشمته همه چی و تصمیم یگ ...

زبان فرهنگیان بیشتر دوست دارم اما خب الان نمیتونم برم اونو که باید قبول بشم 

منتهی یطوری مریض مانندم هستم یه حس عقب موندگی بدی دارم برم مدیریت زبان هم بخونم بصورت حرفه ای قبول شدم فرهنگیان زبان 

مدیریت انصراف بدم نشدم همونو ادامه بدم 

خوبه اینطور ؟ 🥺

مشاور گفتم وقت میشه زبان خوند گفت بله زبان چیزیه همه باید جداگانه یاد بگیرنش حالا شما بخون کنکورشم بده قبول شدی از مدیریت انصراف بدی و اگر نشدی ادامه بده مدیریت رو 

عزیزم شما بشین بنویس مدیرت بری چ خوبی داره،زبان بری چی و ... دیگه راحت جلو چشمته همه چی و تصمیم یگ ...

زبان فرهنگیان بیشتر دوست دارم اما خب الان نمیتونم برم اونو که باید قبول بشم 

منتهی یطوری مریض مانندم هستم یه حس عقب موندگی بدی دارم برم مدیریت زبان هم بخونم بصورت حرفه ای قبول شدم فرهنگیان زبان 

مدیریت انصراف بدم نشدم همونو ادامه بدم 

خوبه اینطور ؟ 🥺

مشاور گفتم وقت میشه زبان خوند گفت بله زبان چیزیه همه باید جداگانه یاد بگیرنش حالا شما بخون کنکورشم بده قبول شدی از مدیریت انصراف بدی و اگر نشدی ادامه بده مدیریت رو 

زبان فرهنگیان بیشتر دوست دارم اما خب الان نمیتونم برم اونو که باید قبول بشم  منتهی یطوری مریض ...

شما خونوادت پشتت مشخصه،خودتم نگران ایندتی پس میتونی گل مطمین باش

فقط نباید بترسی،همین

عزیزم این نظر منه ها، یه پیشنهاده. از اطرافیان دیدم ، برای شما هم میگم که شاید بنظرت منطقی و خوب بیاد.

میتونی بری فرهنگیان ، بعدش ارشد مدیریت آموزشی بخونی و به فکر تاسیس یه موسسه ی آموزشی یا آموزشگاه باشی، بعدش میتونی در کنار حقوق معلمیت کلی هم از این راه درآمد داشته باشی.

از اونجایی که میگی حال روحیت هم مساعد نیست ، بنظرم بهتره امسال حتما انتخاب رشته کنی ، حالا چه این پیشنهاد من رو انجام بدی چه نظر خانوادت رو انجام بدی ، در هر صورت حتما انتخاب رشته کن. اونقدرها هم که فکرش رو می کنی معلمی بی ثمر نیست فقط نیاز به خلاقیت و زحمت داره ، ذهنت هم باید باز باشه و فاز منفی نداشته باشی ، از آشناها بودن کتاب کمک آموزشی شون الان میلیونی فروش میره. یه مدت فقط شاگرداش تهیه میکردن الان خیلی پیشرفت کرده.

پیج آموزشی و کلاس خصوصی و تولید محتوای آموزشی در قالب پکیج و... هم که بماند.

خلاصه که بنظر من هر رشته ای با نوآوری های خاص خودش جای پیشرفت داره.