2777
2789
عنوان

خیلی سخته😭

202 بازدید | 2 پست

مادرم و خواهرم و خانواده خواهرم رفتن پیاده روی اربعین.

به دلیلی که من نفهمیدم چیه گوشیاشون کار نکرده.این چند روز فقط دوبار پیام دادن و گفتن حالشون خوبه.

من هرروز با مادرم دوبار تلفنی صحبت میکردم.چون از هم دوریم.با خواهرمم همیشه چت میکردیم.

حالا این چندوقت که نتونستم باهاشون ارتباط داشته باشم خیلی حالم بده .از طرفیم چون تازگیا پدرشوهرمو از دست دادیم روحیه م خراب بود بدترم شدم.

خیلی سخته واقعا چندین ساله تو غربتم دلخوشی تماسهای مامانم بود و رفتن به خونه پدرشوهرم.

الانم وقتی میرم پیش مادرشوهرم حالم بدتر میشه چون غم و غصه ی مادرشوهرمو کامل حس میکنم.

دعام کنین ازین حال دربیام.

لطفا برای حل شدن مشکلاتم و برای اینکه دوباره از ته دل شاد بشیم برامون صلوات بفرستین.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

سلام

سرتو گرم کن

فکر وخیال نکن

براشون خیرات بده‌و قران بخون

گل وگیاه پرورش بده

برو باشگاه

همه مون تو صف  مرگ هستیم

منم مادرم  تو تهرانه دوتاخیابون اونورتر پدرمم فوت شد نه ماه پیش اما تندتند نمیرم خونه اش چون جای خالی پدرم اذیتم میکنه 

اما خودم رو ارام کردم و راضی شدم به رضای خدا

پدرم بیمار بود خداروشکر افتاده و خوار نشد وعاقبت بخیر شد

همین خوشحالم میکنه

من زنگ میزنم حالشونو میپرسم خواهرمم مجرده وشاغل 

و پیش مادرمه

کلا عادت دارم خودمو به کسی وابسته نکنم نه همسر نه فرزند نه خانواده چون هیچ کدوم برام نخواهند موند

سلام سرتو گرم کن فکر وخیال نکن براشون خیرات بده‌و قران بخون گل وگیاه پرورش بده برو باشگاه همه ...

بله درست میگین.منم خیلی قوی هستم و اینو درک کردم که فقط خداس که برام همیشه هست.

اما خب الان چون صدای مامانمو چند روزه نشنیدم یکم دوباره بهم ریختم.

در مورد پدرشوهرمم همیشه بیادشم و خاطراتش جلوی چشممه.خیلی خاطرات خوبی باهاشون داشتم.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.