2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هامون بگیم بخندیم

1262 بازدید | 51 پست

من همسرم اومد خواستگاریم اومدیم تو اتاق حرف بزنیم داشت از خودش میگفت یهو گفت من ازدواج کنم دیگه تنهایی مسافرت نمیرم منم گفتم خب شما اسکولی من اصلا حواسم نبود تو ذهنم با خودم گفتم اسکوله اومد سر زبونم یهو گفت بله گفتم من حرفی زدم گفت نمیدونم منم گفتم ادامه بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگاری چایی پخش کردم نامزدم حواسش نبود دستش خورد به چایی ریخت تت‌ سینی منم احساس کردم دارم تو دل خودم اینو بهش میگم اما یهویی صدام بلند شد گفتم کوری مگه😂😂🤣🤣🤣🤣

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بازم تو گفتی اسکلی من قهرکردم بودم باهاش داشتم گریه میکردم یهو گوزم دررفت🤣🤣🤣🤣🤣باورت نمیشه چه حالی داشتم اونم داشت منفجر میشد بعد شیش سال هنوز ک هنوزه صدای گوزمو برام درمیاره

دیروز رفتم مغازه گفتم سلام کف ک یر دارین☹️کفگیر ینی

منم یبار همچین چیزی برام پیش اومد ولی با غلط گیر 

آدما‌نمیدونن‌چجوری‌میتونن‌با‌کوچیک‌ترین‌حرفاشون چه‌حال‌بدی‌بهت‌وارد‌کنن(: