2777
2789

گذاشتی لایک کن پلیز

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش دوسش نداشتم اگه به جات بودم زبرا میگرفتم حالا روش یه طرح دخترونه هم باشه  تا لب پنجره&n ...

آها باشه پس بنظرتون ماکت رو بردارم کف سرامیکه ترسیدم سرد باشه اتاقش براش ضرر داشته باشه موکت انداختم😥

🥰🥰
آها باشه پس بنظرتون ماکت رو بردارم کف سرامیکه ترسیدم سرد باشه اتاقش براش ضرر داشته باشه موکت انداختم ...

پرده پانچی هم خیلی خوبه از زبرا بهتر و جدید تره 

موکت باشه بهتره البته اگه سرده 

سرما از طریق پا وارد بدن میشه مشکلات معده و خدانکرده در آینده مشکلات زنان براش به وجود میاد ، اگه میتونی رنگشو عوض کن 

کرمی بگیر که شبیه سرامیک باشه

پرده پانچی هم خیلی خوبه از زبرا بهتر و جدید تره  موکت باشه بهتره البته اگه سرده  سرما از ...

اره پرده پرده پانچی میگیرم خیلی دوسشون دارم

منم بخاطر مرییضی اینا موکت انداختم اون زمان دستمون تنگ بود موکتای خونه قبلی روانداختم  بخاطر همون بد دیده میشه 

🥰🥰

به نظرم قشنگه ...بچه ها دنیای بچه گانه قشنگی دارن نیاز به دل  و بیدل کردن تو انتخاب نیست بچه هم وسواسی و دل دلی میشه...الان تو سنی نیست که ست کردن و ترکیب رنگا رعایت بشه....اگه از خودش بپرسی میگه قشنگه و دوسش دارم اون پولشم براش پس انداز یا ببر دو تا کلاس و شهربازی هم چیز یاد بگیره و هم شاد باشه

کف اتاق بچه هم سرامیک نباشه و گرم باشه بهتره هم راحت بازی میکنه و امنیتش بیشتره

به نظرم قشنگه ...بچه ها دنیای بچه گانه قشنگی دارن نیاز به دل  و بیدل کردن تو انتخاب نیست بچه هم ...

عزیزم کاش دیروز پیام میذاشتین برام🥲پرده برای پذیراییم میخاستم بگیرم دیگه برای اتاقش هم پسند کردیم قرارع بیان بنصبن

والا کف اتاقش سرامیکه ترسیدم پاهاشو بزاره سردی کنه موکت خونه قبل رو انداختم میدونم زشت دیده میشه ولی خب دیگه چاره ندارم

🥰🥰