2777
2789
عنوان

یه گربه باردار بوده

136 بازدید | 11 پست

و بیشتر مواقع میومد تو حیاطمون قضیه واسه قبل عید. 

منم دلم میسوخت بهش غذا میدادم فقط چون باردار بوده بعد الان تقریبا دو سه ماهه بچه هاش همش تو کوچه و حیاطمون هستن البته خونه همسایه ها هم میرن و بقیه هم بهشون غذا میدن منم گاهی غذا میدم چون دخترم خیلی دوسشون داره دخترم ۵سالشه. حالا متوجه شدم که تو باغچمون دسشویی میکنن و روش و میپوشونن منم تصمیم داشتم مهر ماه سبزی بکارم و این قضیه حسابی منو بهم ریخته به نظرتون اگر این گربه هارو ببریم یه جایی خارج از شهر ول کنیم گناهه؟؟؟

گناه که نیست 

ولی نکنید بهتره ..

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم گناهه نکنین این کارو. هر حیواناتی براخودشون قلمرودارن و اگه حیوانات دیگه وارد اون قلمروشن میزننشون...درضمن درواقع اونحاخونه ی اینابوده

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   
خونه اونا نیست والا خونه همه میرن میخورن میان خونه ما تخلیه میکنن فقط

قربونت برم خونه ی شمارو نگفتم که خونشونه😂🤦🏻‍♀️منظورم اینه که محله شون هست و اوندمحله قلمروشون حساب میشه

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   
قربونت برم خونه ی شمارو نگفتم که خونشونه😂🤦🏻‍♀️منظورم اینه که محله شون هست و اوندمحله قلمروشون حسا ...

ای وای حالا من چه کنم واقعا. تازه اون مادره بازم باردار شد و زایمان هم کرد ولی فعلا نمیدونم کجا بچه هاشو بدنیا اورده فکر کن بازم بچه هاش بیان اینجا چه شود