یه هفتس حقوقشو ریختن از شوهرم پول میخام هی میگه باشه بزا قسطارو ریختم میریزم برات باز نمیریزه واسم
دوباره بروش میزنم ک برام بریز باز میگه بیا بریم خرید خونه بعد بریزم
باز دوباره بهش میگم هی میگه باشه میریزم عزیزم ولی باز نمیریزه
همینک میگه میریزم و نمیریزه حرصم درمیاد
و اینو بگم من تو چارسال دوران عقد بخاطر خامی و بی تجربگی و یسری غرور ها اصلا ازش پول توجیبی نمیگرفتم برام هر چن ماه یبار چیزی میخرید و کم نمیزاشت و تمام مناسبت هارو کادو میخرید و اینا ولی من هم روم نمیشد ازش بگیرم اونم نمیریخت
الان ک ب این نتیجه رسیدم کارم اشتباه بوده حالا چن ماه اول زندگیمون زیاد سخت نگرفتم گفتم خرجای عروسی رو دوشش بوده
حالا من درکش میکنم قسط و وام اینا زیاد داریم و چندرغاز واس خرج خونه میمونه
و اون مبلغی هم ک من میخام ماهانه خیلی خیلی ناچیزه ولی اونم دریغ میکنه و میگه ندارم و شاید نصفشو برام بریزه اونم من باید بهش بگم
چن وقت پیش گف ندارم ازش حساب کشیدم دیدم راس میگه واقن نداره تمام برداشت هاشو چک کردم و بهم نشون داد و دیدم راس میگه.
همش اصرار داره ک اگ چیز خاصی میخای خب بگو برات میخرم و میدونمم میخره ولی من چیز خاصی نمیخام احساس ناامنی دارم وقتی حسابم خالیه و اون اصلا نمیتونه درک کنه
مثلا وقتی میرم بیرون با دوستام یا هرکس دیگ شاید خرجای کوچیکی داشته باشم و من همش روم نمیشه کارتشو بگیرم و خودمو کوچیک کنم
الان باهاش دعوا کردم ک بریز دیگه چرا نمیریزی مث همیشه گف ندارم اون مقدار رو ک میخام ازش و میخاس کمتر بریزه منم قهر و باد کردم و از خونه زدم بیرون گفتم اگ میخای ازون مقدار کمتر بریزی اصلا نریز و خونه رو ترک کردم
و اینم بگم دوماه پیش باهاش منطقی حرف زدم با کلی خجالت و سردرد ک چجوری بهش بگم و وقتی گفتم من ماهانه میخام پول بریزی ب کارتم گف چشم عزیزم چرا ک ن ولی شاید نتونم زیاد بریزم بستگی داره یماه برات زیادتر میریزم یماه کمتر
فعلا ک ماه پیش نصفشو ریخت و این ماه هم ک قهر کردم اومدم بیرون
کارم درست بوده یا عذاب وجدان داشته باشم؟
و اینکه شما چ راه حلی دارین واسم
سرکار هم ک شرایطشو ندارم فعلا دانشجوام.