2777
2789

یه هفتس حقوقشو ریختن از شوهرم پول میخام هی میگه باشه بزا قسطارو ریختم میریزم برات باز نمیریزه واسم

دوباره بروش میزنم ک برام بریز باز میگه بیا بریم خرید خونه بعد بریزم

باز دوباره بهش میگم هی میگه باشه میریزم عزیزم ولی باز نمیریزه

همینک میگه میریزم و نمیریزه حرصم درمیاد

و اینو بگم من تو چارسال دوران عقد بخاطر خامی و بی تجربگی و یسری غرور ها اصلا ازش پول توجیبی نمیگرفتم برام هر چن ماه یبار چیزی میخرید و کم نمیزاشت و تمام مناسبت هارو کادو میخرید و اینا ولی من هم روم نمیشد ازش بگیرم اونم نمیریخت

الان ک ب این نتیجه رسیدم کارم اشتباه بوده حالا چن ماه اول زندگیمون زیاد سخت نگرفتم گفتم خرجای عروسی رو دوشش بوده

حالا من درکش میکنم قسط و وام اینا زیاد داریم و چندرغاز واس خرج خونه میمونه

و اون مبلغی هم ک من میخام ماهانه خیلی خیلی ناچیزه ولی اونم دریغ میکنه و میگه ندارم و شاید نصفشو برام بریزه اونم من باید بهش بگم

چن وقت پیش گف ندارم ازش حساب کشیدم دیدم راس میگه واقن نداره تمام برداشت هاشو چک کردم و بهم نشون داد و دیدم راس میگه.

همش اصرار داره ک اگ چیز خاصی میخای خب بگو برات میخرم و میدونمم میخره ولی من چیز خاصی نمیخام احساس ناامنی دارم وقتی حسابم خالیه و اون اصلا نمیتونه درک کنه

مثلا وقتی میرم بیرون با دوستام یا هرکس دیگ شاید خرجای کوچیکی داشته باشم و من همش روم نمیشه کارتشو بگیرم و خودمو کوچیک کنم

الان باهاش دعوا کردم ک بریز دیگه چرا نمیریزی مث همیشه گف ندارم اون مقدار رو ک میخام ازش و میخاس کمتر بریزه منم قهر و باد کردم و از خونه زدم بیرون گفتم اگ میخای ازون مقدار کمتر بریزی اصلا نریز و خونه رو ترک کردم

و اینم بگم دوماه پیش باهاش منطقی حرف زدم با کلی خجالت و سردرد ک چجوری بهش بگم و وقتی گفتم من ماهانه میخام پول بریزی ب کارتم گف چشم عزیزم چرا ک ن ولی شاید نتونم زیاد بریزم بستگی داره یماه برات زیادتر میریزم یماه کمتر

فعلا ک ماه پیش نصفشو ریخت و این ماه هم ک قهر کردم اومدم بیرون

کارم درست بوده یا عذاب وجدان داشته باشم؟

و اینکه شما چ راه حلی دارین واسم

سرکار هم ک شرایطشو ندارم فعلا دانشجوام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اینکه دیگه اصلا خونتو ترک نکن به هیچ وجه مردا منطق و مهربانی همین اینایی ک الان توضیح دادی خیلی قشنگو منطقی بود براش بگو 

واسه منم همینجوریه باید مدام بگم ی بار پونصد میزنه ی بار صد تومن ولی هر ماه با روی خوش بهش میگم 

مردو عصبی کنی با روی بد بهش بگی لج میکنه 

منکه شوهر ندارم عزیزم ک راه حلی هم بزارم جلوت ولی من عشقم بدون اینکه چیزی بهش بگم هر چن روز ی بار یا دو هفته ی بار ۵۰۰ میریزه بغیر وسیله های دیگع ای ک برام میگیره ینی خودم اصلا چیزی بش نمیگم ک بریز یا بخر

کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑

کارخوبی کردی شده بادعوا شده باقهریاهرچیزززی عادتش بده برات پول بریزه ، من شوهرم پولداره ، ولی جونش درمیاد بهم پول بده اونم مثل شوهرتومیگه هرچیزی میخایی بگو بخرم ولی من اینو دوستندارم شاید اصلا من یه چیزی میخام بخرم که صلاح نیست اون بدونه ، الانم یه هفتس قهریم باهاش حرف نمیزنم سرهمین موضوع

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

اولا اینکه دیگه اصلا خونتو ترک نکن به هیچ وجه مردا منطق و مهربانی همین اینایی ک الان توضیح دادی خیلی ...

ن قبلش حاضر بودم با بیرون رفتنم اوکیه . میخاستم با مامانم برم بازار. 

من یه دوست پسر داشتم هم سرکار میرفت هم دانشگاه سنی هم نداشت، هفته ای چهار میلیون برام واریز میکرد تو کریپتو و ارز دیجیتال هم هروقت سود میکرد میگفت پاشو بریم برات خرید کنم. انگار اونقدری که برا من خرج میکرد اگه برا خودش خرج میکرد لذت نمیبرد. قشنگ حس میکردم ازینکار حس مردونگی و خوبی بهش دست میده، هیچ وقتم از من سواستفاده نکرد همیشه مراقبم بود. یادمه دورانی که مامانم مریض بود قبل از فوتش هم پیشنهاد ازدواج داد نمیدونم انقدر یعنی درکش زیاد بود که بخواد مادرمو خوشحال کنه؟ من ولی خریت کردم قبول نکردم. بعد هم مادرم فوت کرد و خوردیم به کورونا من افسردگی شدید گرفتم و اون پسرو از خودم روندم . دیگه ازش خبر ندارم. 

حالا اینارو گفتم که بگم همسر شما وظیفشه تورو از ریز ترین جزئیات مالی باخبر بزاره و یه درصد زیادی از درامدشو بده به تو و بهت مسئولیت حتی محول کنه، یعنی تو پرداخت قسطا و خرجای خونه مدیریت مالی رو بسپره به تو. اینجوری هم حسابت همیشه پره و از خرجا خبر داری هم امنیت مالی رو حس میکنی، هم خودت حواست جمعه نسبت به مخارج زندگی و دیگه بهمدیگه غر نمیزنید. 

حتی یه دوستی دارم که شوهرش ماه به ماه کل حقوق رو واریز میکنه به حساب خانومش. تمام مدیریتای مالی زندگی رو گذاشته به عهده ی خانومش. 

خانوما همیییییییشه تو مسائل مالی پرتوقع و تصمیم گیرنده باشید لطفا 

اول اینکه هیچوقت خونه رو ترک نکن نهایتش برو تو اتاق در و محکم ببند،دوم اینکه بخاطر پول گرفتن دعوا نک ...

نمیتونم خرج خونه دستم بگیرم از خرید خونه خوشم نمیاد و اونم بهم نمیده ک بخام بدست بگیرم من فقط لیست میدم بهش.