2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درحال خوندن زبان هستم،برای آوسبیدونگ IT از طریق یه شرکت مهاجرتی دارم اقدام میکنم و واقعا اون غولی که تو ذهنم ساخته بودم نیست مهاجرت،البته که مشاوره هایی که رفتم با شرکتی مهاجرتی مختلف خیلی کمکم کرد،درنهایت با یه شرکت صحبت داشتم که بشدت حرفه ای بودن و انقد رفتارشون محترمانه و صمیمانه بود که کل استرسم برطرف شد،ولی مهم ترین چیز تو بحث مهاجرت بحثه زبانه که اگه علاقه داشته باشین جای نگرانی نداره،اگه نیاز داشتین این شرکتیه که باهاشون صحبت کردم   موسسه حقوقی و مهاجرتی راشین. تا اینجای کار که خیلی راضیم

من درحال خوندن زبان هستم،برای آوسبیدونگ IT از طریق یه شرکت مهاجرتی دارم اقدام میکنم و واقعا اون غولی ...

منو همسرم میخوایم از طریق یه شرکت مهاجرتی معتبر جاب آفر اقدام کنیم،شما که باهاشون قرارداد بستین شرایطتشون چطوریه؟راضی هستین؟ چند نفر دیگه هم بهم اینجارو معرفی کردن گفتن اطرافیانشون اقدام داشتن، ولی راستش انقد موسسه هایی که کلاهبرداری میکنن زیاد شده میترسیم اعتماد کنیم  تو اطرافیانمون هم کسی تاحالا مهاجرت نداشته

منو همسرم میخوایم از طریق یه شرکت مهاجرتی معتبر جاب آفر اقدام کنیم،شما که باهاشون قرارداد بستین شرای ...

آره درکت میکنم ، منم کلی تحقیق کردم تا قرارداد بستم،راستش هنوز اول پروسمه و چیز خاصی اتفاق نیفتاده،اما درکل هم پیگیر هستن هم اینکه نمونه ویزاهاشونو دیدم همونجا بود که خیالم راحت شد،خیلیم صمیمانه بود برخوردشون که همین باعث شد من استرسم ازبین بره