2777
2789

من خودم از این دارو به  خواست خدا نتیجه گرفتم .کشمش سبز. نبات .و گلدمحمدی .ب یک اندازه می ریزیم داخل قابلمه بعد دو پارچ آب میریزیم روش درشو می بندیم تا یک پارچ آبش بخار بشه .بعد دارو ک سرد شد خوب گل و کشمش رو با دست فشار میدیم و تفالش رو میریزیم دور بعد دارو رو از صافی رد میکنیم و در ایام پریودی هر روز صبح بدون ناشتا می خوریم ‌آپ.(در حین پخت با ملاقه مواد رو فشار بدید تا له بشن) ان شاءالله نتیجه میگیرین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ داروی دیگه ای مصرف نکردی ؟

اون ماه فک میکنم لتروزول استفاده کرده بودم ولی چندین ماه بود ک لتروزل و آمپول اچ سی جی میزدم و کلی دارو ک نتیجه نگرفتم .ولی دقیقا ماهی ک اینو خوردم خدا بهم لطف کرد البته فقط من نبودم ک نتیجه گرفتم خیلیا بودن البته با لطف و خواسته ی خدا ی مهربون

گلم تنبلی تخم دان درمان داره یا فقط میشه جلوگیری کرد که عود نکنه ؟؟؟؟ بعد تنبلی تخمدام برای همه یکیه ...

میشه کنترلش کرد ولی درمان نه .ممکنه برای بعضیا شدید باشه و برای بعضیا خفیف